home MASS MEDIA, STIRI DESPRE JURNALISTI Dan Andronic, după condamnarea în Dosarul Ferma Băneasa: “Mă retrag”

Dan Andronic, după condamnarea în Dosarul Ferma Băneasa: “Mă retrag”

Share

După ce a fost condamnat cu suspendare, în Dosarul Ferma Băneasa, Dan Andronic şi-a anunţat retragerea. Nu este clar şi din ce.

Patronul EVZ, Dan Andronic, a anunțat, după ce a fost condamnat definitiv de UCCJ, pentru „aderare la grup infracțional organizat”: „eu mă retrag”. Andronic a primit trei ani de închisoare cu suspendare.

„Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută!”, a scris Dan Andronic, pe Facebook.

Omul de afaceri Remus Truică a fost condamnat definitiv, de Înalta Curte de Casație și Justiție, la șapte ani de închisoare cu executare, în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, iar prințul Paul al României a primit o pedeapsă de trei ani și patru luni, închisoare cu executare.

În același dosar, oamenii de afaceri israelieni Tal Silberstein și Benyamin Steinmetz au fost condamnați la câte cinci ani de închisoare cu executare.

Dan Andronic a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru aderare la un grup infracțional organizat, fiind obligat să efectueze muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioada de 60 de zile, la Centrul de Asistență Integrată București sau la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3.

Share