Cursa Tarom cu Geoană şi Luminiţa Odobescu a ratat decolarea, la Bruxelles

Share

Cursa Tarom de la Bruxelles, care trebuia să sosească la Bucureşti, joi seară, a fost amânată, după ce o problemă tehnică a făcut ca piloții să oprească aeronava din rulare și să renunțe la decolare.

Printre pasageri s-ar fi aflat ministrul de Externe Luminiţa Odobescu, precum și europarlamentari români. Conform G4Media, era şi Mircea Geoană în avion.

Cursa Tarom cu Geoană şi Luminiţa Odobescu a ratat decolarea, la Bruxelles

Reprezentanții companiei Tarom i-au informat pe pasageri, la ora 23:30, că s-a anulat cursa. Cel mai probabil, aceștia vor ajunge la București, mâine.

Conform relatărilor celor aflaţi în avion, aeronava s-a oprit chiar înainte de decolare, pasagerii fiind apoi debarcaţi, informează News.ro.

Cursa Tarom trebuia să decoleze la 19:40, din Bruxelles. Ea a fost afectată de o întrerupere a decolării, renunțându-se la decolare, în timpul rulării, din motive de siguranță, conform Digi24.

Aeronava avea la bord 93 de pasageri. Decolarea a fost anulată din cauza unei probleme tehnice și, potrivit protocolului de siguranță, s-a solicitat prezența mașinilor de pompieri.

Echipajul și pasagerii sunt în siguranță, ei au fost debarcați în siguranță și li se oferă asistență, pentru a-și continua călătoria.

Reprezentanții Tarom spun că aeronava va fi supusă unei inspecții tehnice amănunțite pentru a se vedea care este starea tehnică și pentru remedierea eventualelor defecțiuni.

Tarom nu confirmă că la bordul se aflau secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană și ministrul român de Externe, Luminița Odobescu”.

Share