Cristina Sincai si orgasmele Elenei Ceausescu

Share

Cristina Sincai de la Realitatea TV face emisiuni despre Nicolae Ceausescu si invita rataciti din politica si alte domenii sa dezgroape trecutul, ‘in numele adevărului’.

Nu îl lasă pe bietul nea Nicu nici in groapa!

fanclub

Comentariile sunt jenante, ca si temele când ba Ceausescu era zgandarit la presetupa de virilul Dej ba când venea in vizita Elena si îl compensa cu aprobarea gardianului.

Neruşinata lupta pentru rating duce biata blonda. Pe semne ca are si probleme de cuplu, l-a adus si pe Cartianu fabulator si in preajma andropauzei, îl mai scuipa si pe Ion Iliescu, scot in grup limba la comunism si îl amesteca cu Ceausescu si iese un terci jenant, incredibil de stânjenitor, producţie a unor idioţi degradaţi uitaţi parca de Dumnezeu de la prezenta din apocalipsa.

Nu se scuza nici Cristina Sincai. O fi crescuse ma’sa cu cheia de gat, ca lucra poate la vreo fabrica de mobila in schimbul trei si venea acasă beata de lacul de lemn si tat’su le bătea ca se pilea cu acidul de la bateria camionului cu care lucra pe şantiere, se simte victima si defavorizata si e vai de capul ei, femeie matura! Mai bine avea amant, o tempera si isi vedea de viata si de plata leasingului la maşina de vedeta de televiziune. Sau se apuca de lesbianism!

Dar sa te iei de Ceausescu aiurea in bat, sa mai cauţi si rataciti cu care sa discuţi despre Ceausescu când asta era stăpân si astia nici măcar rame multiinelate sau miriapozi nu erau prin pamantul de sub şoselele pe care nea Nicu le turna…. chiar ca a înnebunit planeta!

Oare isi da seama de penibil? Nu i-a spus nimeni ca e caraghioasa? Cat despre invitaţi…Cartianu e un om cu neuronul singuratec năruit, răpus de inutilitate, tolerat de flatulentele nocturne si de visele de dimineaţa de pe scaunul toaletei, el are ceva cu Iliescu si comunismul si cu un neuron in craniu, unii aşteaptă de la el judecaţi de valoare…  tot pe Blogul lui Catalin Poalelungi

Share