home POLITICA Cristi Prescorniţoiu, tehnocrat vrâncean, jigneşte cumplit Diaspora

Cristi Prescorniţoiu, tehnocrat vrâncean, jigneşte cumplit Diaspora

Share

Cristi Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului în Construcţii Vrancea, un apropiat al PSD – adipa ultrareacţionară, i-a jignit îngrozitor pe românii din Diaspora.

cristi prescorniţoiu

Cristi Prescorniţoiu: În Bucureşti, pe 10 august, vor manifesta hoţi, curve şi cerşetori

Despre cei care și-au anunțat prezența la mitingul din 10 august, Prescornițoiu spune că sunt niște „hoți, curve și cerșetori”, în opinia sa cei care muncesc în străinătate neavând ce să caute la miting.

Fostul viceprimar Tudorel Trofin a făcut un colaj din postările lui Prescornițoiu. Liviu Pleşoianu îl atacă pe Frans Timmermans. “Este abominabil!”

Din acestea, se poate lesne trage concluzia că preocupările domniei sale, ca angajat în subordinea Guvernului României, sunt puse în slujba cetățeanului care-i plătește salariul, fie din Diaspora, fie din țară (sic).

cristi prescorniţoiu

Într-o altă postare, angajatul Guvernului e de părere că participanți la miting ar trebui întâmpinați cu pistoale cu șocuri electrice și tunuri cu apă.

cristi prescorniţoiu

Cristi Prescorniţoiu, PSD-ist ultrareacţionar de Focşani

Cristi Prescorniţoiu este cunoscut în Focşani ca un PSD-ist ultrareacţionar cu state vechi. Contul său de Facebook, acum nefuncţional, după scandalul pe care l-a creat cu ultimele sale declaraţii, abundă de injurii, slogane ultranaţionaliste, abjecţii şi imprecaţii.

cristi prescornitoiu

Este o continuă goarnă extremist-radicală de tip Liviu Pleşoianu – Codrin Ştefănescu – Dumitru Iliescu, cu accente xenofobe. Un filorus notoriu. Dacă mâine, la Focşani, omuleţi verzi ar declara Republica Separatistă Putna, ar fi pe baricade, alături de ei, comisar politic.

Share