L-au arestat. Proprietarul maşinii MUIEPSD are permisul suspendat

Share

Poliţiştii l-au arestat pe proprietarul maşinii cu numere de înmatriculare MUIEPSD. Maşina este înregistrată în Suedia, unde numerele de înmatriculare ale maşinilor pot fi personalizate la dorinţa proprietarului.

Celebra MUIEPSD a ajuns în sfârşit la Craiova şi a plătit taxă de parcare

Poliţia Rutieră Română a anunţat că investighează un bărbat despre care se spune că ar fi condus ilegal o maşină cu plăcuţe de înmatriculare având un slogan conţinând obscenitţi la adresa partidului de guvernământ.

L-au arestat, i-au confiscat plăcuţele de înmatriculare şi i-au ridicat permisul

Poliţia l-a oprit pe bârbat mai devreme, în cursul zilei de luni, confiscându-i plăcuţele de înmatriculare şi luându-i permisul de conducere. Bărbatul a fost dus la secţia de poliţie şi informat de poliţişti că asupra lui s-a deschis o investigaţie.

Bărbatul, care trăieşte în Suedia, a spus presei că el consideră acţiunea Poliţiei o hărţuire, notează AP.

Răzvan Ştefănescu, şoferul maşinii cu numere MUIEPSD, a postat momentul confiscării plăcuţelor pe YouTube

Abuzul s-a petrecut luni dimineața, pe Bd 1 Decembrie, unde Răzvan Ștefănescu a fost interceptat în trafic de un echipaj al Poliției Rutiere, după cum a declarat acesta pentru G4Media.ro.

„Am plecat cu toată familia pentru binele copilului”, a declarat Răzvan Ștefănescu (45 de ani) pentru G4Media.ro. El lucrează ca șofer pe camion în Suedia. Răzvan Ștefănescu a mai spus că nu are cetățenie suedeză.

Share