home MASS MEDIA Cotidianul Financiarul va apărea doar online

Cotidianul Financiarul va apărea doar online

Share

Cotidianul de business Financiarul (Fin.ro), parte a grupului de media Intact, va apărea începând de luni, 29 august, exclusiv online, urmând ca din 1 septembrie să fie lansat lunarul Fin.ro Magazin, a declarat Gabriela Vrânceanu Firea, directorul general al noii publicaţii.

Romania-Insider

Cotidianul Financiarul îşi încetează existenţa în print după circa trei ani şi jumătate de la lansarea lui, în ianuarie 2008. Ultima ediţie tipărită a Financiarul o să apară vineri.

• Pagina de media: Gabriela Vrânceanu Firea: cotidianul Fin.ro (Financiarul) trece pe online. Lansăm lunarul Fin.ro

“Cotidianul Fin.ro va apărea, din 29 august, exclusiv online. Iar în primadecadă a lunii septembrie vom lansa noul portal de business fin.ro. Vorbim de un site diferit de cel al publicaţiei fin.ro, atât prin design, cât şi funcţionalităţi”

, a explicat Gabriela Vrânceanu Firea.

Reporter Virtual: Prostia în presă: când nu reuşeşti să faci un rahat mic, faci unul mare şi glossy

Întrebată care au fost motivele pentru care Financiarul nu o să mai apară în varianta tipărită, Gabriela Vrânceanu Firea a spus:

“Cititorii din targetul nostru preferă informarea din mediul virtual. Aceasta a fost unul dintre motivele pentru care am decis renunţarea la printul cotidianului Fin.ro. Am luat în considerare şi faptul că în prezent bugetele de publicitate merg cu precădere către mediul online”

•  Reporter Virtual: Intact va lansa un lunar de business în format glossy

Pe de altă parte, grupul Intact intenţionează să lanseze publicaţia lunară Fin.ro. Primul număr al lunarului Fin.ro Magazin va fi pe piaţă începând cu 1 septembrie. Noua publicaţie va fi editată de societatea Media Casa Press, care editează şi Financiarul… tot pe Mediafax

Share