Costi Mocanu, noul director de ştiri şi emisiuni informative al Prima TV

Share

Costi Mocanu a devenit noul director de ştiri şi emisiuni informative al Prima TV. Jurnalistul are 30 de ani de experienţă în televiziune.

Mocanu s-a alăturat echipei Prima TV în urmă cu cinci luni, din postura de comentator sportiv.

„Focus are un loc bine plasat în media din România, aşa că vom aduce din această toamnă şi mai multă informaţie relevantă pentru public.

Avem jurnalişti cu experienţă şi jurnalişti tineri în echipă, oameni care îşi iubesc meseria şi împreună cu care vom crea cel mai bun spaţiu pentru exprimare.

Focus îşi va păstra abordarea echilibrată. Vom schimba un pic tonul ştirilor, le vom adapta unui canal cu entertainment în ADN”, spune Costi Mocanu.

Din 5 septembrie, ştirile Focus de la ora 14.00 îşi măresc emisia cu 30 de minute. „Aducem în plus dezbatere. Suntem implicaţi şi atenţi la tot ce se întâmplă”, spune Costi Mocanu.

Pe lângă managementul ştirilor, Costi Mocanu va coordona implementarea de conţinut şi cross promo între canalele Grupului Clever.

El va face echipă cu Mădălina Rădulescu, un jurnalist cu experienţă amplă în managementul redacţiilor de ştiri, care preia poziţia de redactor-şef Focus.

Luna septembrie aduce mai multe noutăţi pentru telespectatorii Prima TV: o grafică nouă, o imagine fresh, o campanie de ID-uri de post filmată de vedetele Prima TV în locuri unice din România, programe noi şi programe consacrate ce revin în grila de toamnă.

Prima TV face parte din Grupul Media Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, canalale Prima Sport, Profit News, Agro TV, Cinemaraton şi Cinemaest), 6 site-uri (servuscluj.ro, primasport.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro) si platforma PrimaPlay.

Share