home EVENIMENT Corupţia Ucide cheamă românii mâine, ora 11.00, la Piaţa Victoriei

Corupţia Ucide cheamă românii mâine, ora 11.00, la Piaţa Victoriei

Share

Organizaţia civică Corupţia Ucide îi cheamă mâine pe bucureşteni să protesteze la Piaţa Victoriei. Ora de începere a protestului – 11.00. Motivul: mâine Executivul ar urma să dea o OUG cu modificările la Codul Fiscal.

PSD trebuie să recunoască minciunile electorale de anul trecut

ONG-ul face apel la companii să îi lase pe salariaţii lor să meargă la protest. În acest scop, a iiţiat o acţiune de tăguire, pe care doreşte să o multiplice cu ajutorul fiecărui cititor al chemării la protest. Şi în această seară ONG-ul este la protest, în Piaţa Victoriei:

Mai jos, mesajul postat de Corupţia Ucide.

Corupţia Ucide cheamă la protest în Miercurea Neagră a economiei

8 noiembrie este Miercurea Neagră pentru economia României. Pentru a cârpi un buget pe care nu a fost în stare să îl gestioneze. Guvernul PSD-ALDE este capabil să distrugă economia liberă a României.

Modificările Codului Fiscal, pe care Cabinetul Tudose intenționează să le adopte printr-un nou derapaj democratic (Ordonanță de Urgență). vor aduce haosul în planurile de afaceri și în salarizare. În acest fel, inconștiența guvernanților distruge orice șansă pentru o economie predictibilă și stabilă în România.

Corupţia Ucide: Vom fi la Piaţa Victoriei de la ora 11.00

Începând cu ora 11:00, vom fi în Piața Victoriei pentru a opri această nouă OUG toxică. Facem apel la marile companii din România să susțină acest protest. Şi să le dea câteva ore libere prin rotație angajaților. pentru a veni alături de noi.

Să nu se lase intimidate de teoriile conspirației și să înțeleagă că este ultima șansă de a lupta împotriva unei ”Revoluții Fiscale” care le va pune în pericol business-ul.

Cc: OracleKaufland RomaniaMEGA IMAGEFAN CourierUrgent CargusIKEACarrefour RomaniaKPMG RomaniaLidl RomaniaRaiffeisen Bank Romania Banca Transilvania CEZ Romania BRD Groupe Societe Generale NN OMV Romania Rompetrol DIGI RomaniaVodafone Romania Orange Telekom Romania UPC Romania Ford Romania Patria Bank

Lista este deschisă. Dacă știți o companie mare care ar putea fi interesată de protest, puteți să îi dați tag într-o postare pe eveniment.

Și dați SHARE masiv! Timpul e scurt și trebuie să ne organizăm rapid!

Share