home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Continua conflictul Asesoft – Realitatea lui SOV

Continua conflictul Asesoft – Realitatea lui SOV

Share

Cele doua tabere care se bat pentru controlul Realitatea Media continua sa se dueleze, luand, de aceasta data, masuri administrative.

CA al Realitatea Media cere adunării generale a acţionarilor rezilierea contractului cu Asesoft

Consiliul de Administraţie al Realitatea Media s-a întrunit, miercuri, şi a decis să solicite adunării generale a acţionarilor Realitatea Media rezilierea contractului cu Asesoft, a declarat pentru Mediafax Sorin Freciu, preşedintele CA al Realitatea Media.

foto: tayloredvaluation

“Consiliul de Administraţie s-a întrunit legal. Au participat toţi membrii Consiliului de Administraţie şi am decis să cerem adunării generale a acţionarilor rezilierea contractului cu Asesoft”

, a spus Sorin Freciu.

Această decizie a fost luată cu două voturi “pentru” (Sorin Freciu şi Dragoş Nedelcu) şi o abţinere (Alexandru Iacobescu). Adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media este convocată pentru 27 şi 28 aprilie.

Potrivit lui Sorin Freciu, CA al Realitatea Media a fost convocat iniţial marţi, dar nu a putut să analizeze execuţia contractului de către Asesoft, întrucât Asesoft nu şi-a prezentat raportul de activitate.

La momentul respectiv, şedinţa CA al Realitatea a fost amânată pentru 12 aprilie. “Cei de la Asesoft ne-au comunicat însă că sunt dispuşi să ne întâlnim şi astăzi”, a explicat Freciu.

Ghiţă: Asesoft a recomandat adunării generale a acţionarilor Realitatea schimbarea CA al Realitatea

Sebastian Ghiţă, persoana desemnată de Asesoft la Realitatea Media, a declarat pentru Mediafax că Asesoft a făcut o recomandare către adunarea generală a acţionarilor Realitatea Media, ca în cazul în care decide să nu rezilieze contractul cu Asesoft, să schimbe CA al Realitatea.

Sebastian Ghiţă a confirmat întrunirea Consiliului de Administraţie al Realitatea Media, miercuri, într-o şedinţă.

“S-a votat o recomandare către adunarea generală a acţionarilor de reziliere a contractului cu Asesoft. Şi noi am făcut o recomandare adunării generale a acţionarilor ca, în cazul în care nu se reziliază contractul, să schimbe Consiliul de Administraţie al Realitatea Media. Dacă nu, o să întreprindem noi demersuri să schimbăm Consiliul de Administraţie al Realitatea Media”

, a declarat pentru MEDIAFAX Sebastian Ghiţă.

Sebastian Ghiţă a mai spus că doar în instanţă poate fi desfăcut contractul dintre Asesoft şi Realitatea Media.

Share