Constantin Toma, primar PSD de Buzău, se ţine de miştouri ieftine

Share

Constantin Toma, primar PSD de Buzău, se ţine de miştouri ieftine, crezându-se probabil foarte subtil, atunci când le comite.

Dacă maşinile de Buzău ar pleca din Bucureşti, atunci s-ar circula mai bine, susţine Toma. Cu alte cuvinte, sunt aşa de multe maşini de Buzău în Bucureşti, că e invazie.

Constantin Toma, primar PSD de Buzău, se ţine de miştouri ieftine

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău a vorbit despre locuitorii care pleacă din oraș, precum și despre cei care se întorc.

„Vreau ca Buzăul să devină unul dintre orașele cele mai bune de locuit din România”, a spus edilul. „Toată lumea pierde”, a spus Toma, care a ținut să precizeze că „în oraș se întorc oameni tineri, din străinătate”.

„Mă uitam și acum, când am venit spre dummneavoastră. Cred că, dacă ar pleca mașinile de Buzău din București, s-ar circula mai bine. Asta este! Este atracția Capitalei”, a adăugat primarul Buzăului.

Citeşte şi: Steagul Rusiei, arborat în fața Gării Buzău

Constantin Toma, primarul municipiului Buzău: Vreau ca Buzăul să devină unul dintre orașele cele mai bune de locuit din România.
Cosmin Prelipceanu, jurnalist Digi24: Până acumm sunteți un oraș din care oamenii pleacă. Înțeleg că în ultimii 10 ani ați pierdut 10% din locuitori.

Toată lumea pierde.
Sunt orașe care și cresc.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu l-a primit la Buzău pe Ivan Ceban, primarul Chişinăului, omul Rusiei

Bucureștiul, mă uitam și acum când am venit spre dummneavoastră. Cred că, dacă ar pleca mașinile de Buzău de aici, s-ar circula mai bine.

Asta este! Este atracția Capitalei. Încercăm măcar să stopăm. Dar au început să vină și oameni înapoi din străinătate și acest lucru este o bucurie, sunt oameni tineri.

Share