CONSTANŢA Încă un incendiu la un alt club FOTOGALERIE

Share

Au trecut doar câteva zile de la tragedia care a avut loc în Club Colectiv, în Bucureşti, şi în Constanţa are loc un nou incediu, la un alt club.

200 de persoane au fost evacuate din două localuri, Culture Pub şi Taverna Lăutarilor, aflate la demisolul Casei de Cultură din Constanţa, slab ventilate. Alte două persoane sunt intoxicate cu fum, în urma unui alt incendiu.

La fel ca şi în cazul tragediei din Bucureşti, la Culture Pub există o singură uşă de ieşire, pe care toţi cei care intră în club ar fi putut să iasă în cazul unui incendiu.

Potrivit unor martori oculari, fumul de la incendiu este foarte dens. În aceste momente, există, conform celor prezenţi în zonă, pericol de explozie, deoarece se pare că în interiorul Culture Pub se află o butelie.

Din primele informaţii de la faţa locului, reiese că acest nou incendiu a izbucnit de la un panou electric.

Pompierii au spart geamurile, pentru a evacua persoanele aflate în incendiu. Acest incediu a izbucnit în jurul orei 19.30, conform primelor informaţii de la un tablou electric cu probleme.

Două autospeciale de la ISU Dobrogea au ajuns urgent la faţa locului, chemate de martori care au telefonat, după ce au văzut fum gros de la incendiu ieşind din clădire.

UPDATE Prefectul județului Constanța, Constantin Ion, spune că doar cinci persoane au avut nevoie să fie evacuate. Ele erau angajate la Culture Pub. O echipă coordonată de prefect a început deja o anchetă. Vor fi verificate avizele de funcționare și modul în care angajații își făceau treaba. Medicii SMURD le-au dat primul ajutor celor două persoane intoxicate cu fum și le-au administrat oxigen. Una dintre victime a făcut și un atac de panică. Ele au refuzat internarea în spital.

Share