Consiliul Judeţean Vrancea a câştigat procesul cu Miron Mitrea

Share

Fostul parlamentar PSD, Miron Mitrea, a pierdut definitiv procesul cu CJ Vrancea. Anunțul a fost făcut chiar de președintele liberal al consiliului județean, pe pagina de Facebook.

“Consiliul Județean Vrancea a câștigat astăzi, definitiv, procesul cu fostul parlamentar PSD Miron Tudor Mitrea. Reușim, astfel, să recuperăm o datorie de aproape 300 de milioane de lei vechi pe care acesta o avea către administrația județeană.

Curtea de Apel Galați a stabilit că Mitrea este bun de plata către CJ Vrancea, suma exactă de achitat fiind de 28.545 lei. Miron Mitrea a scris o carte de memorii în penitenciar: Amintiri despre mineriadă și “Gât scurt”

Demonstrăm că am fost și suntem preocupați să reglăm toate situațiile apărute după ce parlamentarii PSD nu și-au achitat datoriile acumulate în urma folosirii sediului PSD, aflat într-un imobil care aparține Consiliului Județean.

Deși s-au folosit de spațiul respectiv, parlamentarii PSD au… uitat să achite și serviciile de pază, astfel că am fost nevoiți să ne adresăm instanței de judecată!”, a scris Cătălin Toma, pe pagina sa de Facebook.

Share