home CORUPTIE, POLITICA Codruţa Cerva, acces blocat la toate conturile de Facebook

Codruţa Cerva, acces blocat la toate conturile de Facebook

Share

Codruţa Cerva are probleme tot mai mari în a fi un vector viabil pentru ploaia de fake news lansată de PSD în spaţiul virtual.

Activista PSD Codruţa Cerva, noua vedetă Antena 3, anunţă că Facebook i-a blocat accesul pe toate conturile de pe reţeaua socială. Ea susţine că este o victimă a dictaturii.

„M-au blocat pe contul de fb 30 de zile, iar pe pagina de like, cea nou, m-au avertizat că îmi închid pagina!!! După ce ieri mi-au şters pagina de like, pe care o aveam de 1 an!! Javrele dracu ce sunteţi!!! Dictatura mamii voastre de panarame”, este mesajul pe care Cerva l-a publicat tot pe Facebook, prin intermediul unui cunoscut de-al ei.

Cerva s-a remarcat printr-o intensă campanie negaţionistă în legătură cu coronavirusul, îndemnându-şi fanii să nu poarte măşti de protecţie şi să nu-şi lase copiii la şcoală, în condiţiile în care trebuie poarte mască. În urmă cu o săptămână, ea a distribuit un fake news, în care susţinea că elevii sunt legaţi cu sfoară.

„Asta este România Normală a lui Werner şi a PNL-ului!! Sclavagism în stare pură la copii!! Mda, s-au dus dracu două secole de evoluţionism…. Sclavagism şi dictatura în România, în 2020 tara membră UE…. Fmm de ticăloşi!! Copiii sunt plimbaţi cu sfoară, exact ca vitele…. Werner : ‘Copiii se obişnuiesc repede, cu lucrurile neplacute’!”, a scris Codruţa Cerva, pe Facebook.

Facebook a anunţat că îşi înăspreşte politica, în privinţa fake news-urilor legate de pandemie, şi că nu vor mai fi permise postări care îndeamnă la nerespectarea măsurilor de protecţie sanitară.

Share