Gabriela Firea vrea musai să fie ea panarama, nu Cerva şi Lovin

Share

Atunci când nu a fost întrebată şi nu a fost vorba despre ea, Gabriela Firea insistă şi vrea să fie ea cea despre care s-ar fi spus că e panaramă.

Gabriela Firea a continuat să se victimizeze, insistând că Nicuşor Dan se referea la ea, când a vorbit despre o „panaramă”, care a ajuns „mare vedetă”.

„În mod evident la mine se referea, nu se poate face o confuzie aşa cum a susţinut dânsul, cu o frază înainte vorbea de proiecte nerealizate în Capitala”, a declarat Gabriela Firea, la Antena 3.

Firea a ţinut să facă referire şi la fetiţa lui Nicuşor Dan. „Cam ce impresie îşi va face fetiţa sa despre tatăl său profesor, când va citi că a făcut o femeie panaramă?”, a mai susţinut Firea.

Ea mai afirmat că Nicuşor Dan împarte oamenii în două categorii, atunci când vorbeşte despre „panaramele care trebuie să rămână la periferie”.

„Înţeleg că sunt oameni de două categorii, cei din centru, unde stă dănsul, şi cei de la periferie. Nu suntem egali? Adică unii sunt clasa I, unii clasa II? E un mod de gândire mai mult decât bolşevic”, a mai spus Firea.

Nicuşor Dan a explicat că s-a referit la Oana Lovin şi Codruţa Cerva, atunci când a folosit termenul de panaramă.

1. Nu am folosit interpretarea vulgară a cuvântului ‘panaramă’. Pentru mine, acest cuvânt are interpretarea comună de persoană ridicolă care caută scandalul. Sunt de 20 de ani în spaţiul public şi nu am folosit niciodată vulgarităţi.

2. Persoanele pe care le-am avut în vedere sunt cele două agitatoare care vin şi fac zgomot în fata sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale şi care sunt invitate constant în prime-time exact la televiziunile care promovează fake news-uri despre mine”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Ciolacu a sărit şi el să-l atace pe Nicusor Dan, susţinând că a jignit femeile.

„Înjurătură groasă nu ţine loc de valori, proiecte şi soluţii! Şi nici nu va salva Bucureştiul! Atunci când jigneşti o femeie, te descalifici ca om”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El a adăugat că „noul” om politic înseamnă „un munte de ură, frustrare şi limbaj suburban” şi că Nicusor Dan trebuie să înţeleagă că alegerile sunt o competiţie politică.

„Dar dincolo de ea, trebuie să fim oameni! Aţi jignit o doamnă, aţi jignit copiii, aţi jignit pensionării! Pe toată lumea! Nicusor Dan, cere-ţi repede iertare şi pleacă din politică! Oricum pentru tine se termină totul duminică”, a afirmat Ciolacu.

Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat că aceasta campanie electorală pe care o duce este împotriva imposturii şi a unui „uriaş aparat de propagandă care ne spune că Bucureştiul nu a dus-o niciodată mai bine şi niciodată nu a avansat mai mult”.

El a adăugat că este vorba despre o luptă de valori în care vrea ca fetiţei sale „să nu i se spună că o panaramă este o mare vedetă”. Dan a spus că „fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”.

„De fapt, luptă este în nişte oameni care cred în nişte valori şi acest uriaş aparat de propagandă, care acum se bazează pe bani şi înainte de bază pe alte tipuri de forţe. Lupta de valori în care eu vreau ca fetiţei mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă, da? Şi, din păcate, suntem cam la egalitate.

Fiecare societate are panaramele ei, dar într-o societate normală ele stau undeva la periferie”, a declarat Nicusor Dan la un eveniment care a avut loc în zona Teatrului Naţional Bucureşti unde a prezentat priorităţile programului Noul Bucureşti şi soluţiile pe care le propune pentru modernizarea Capitalei.

Share