home EVENIMENT, POLITICA VIDEO. Scandalos! “Interlopul” Nicuşor Dan studiind documente, în metrou!

VIDEO. Scandalos! “Interlopul” Nicuşor Dan studiind documente, în metrou!

Share

Un nou clip video a apărut pe Internet, cu Nicuşor Dan. În el, se observă cum candidatul PNL – USR PLUS studiază, în mod absolut revoltător, nişte documente, preocupat şi stresat.

Mai mult, neţinându-se cu mâna de bara de sus, la un moment dat, când metroul pune frână, Dan se repede cu mâna la bară, să nu cadă. Aşa primar vrem noi?

Imaginile însă nu vor ajunge să fie difuzate pe Antena 3 şi RTV pentru că fratele interlopilor, aşa cum este catalogat Nicuşor Dan pe cele două posturi TV, merge cu metroul şi îşi verifică îngrijorat hârtiile din dosare.

„Nicuşor Dan, în 2016, mergând să depună acte, în procesele Uniunii Salvaţi Bucureştiul aflate pe rol, la Tribunalul … Bucureşti”, a explicat Cornel Brad, cel care a difuzat înregistrarea pe Facebook.

Nicuşor Dan a declarat că din 2009 şi până în 2019 a câştigat peste 160 de procese pe urbanism şi, datorită lui şi a Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, situaţia Capitalei, din punct de vedere urbanistic, nu mai e la fel de dezastruoasă că în anii 2007-2008.

”Din 2009 până acum, am câştigat peste 160 de procese mai ales pe urbanism, clădiri ilegale pe spaţii verzi, etaje în plus care fac umbră şi nu mai poate vecinul să stea în curte, blocuri care ar sufoca circulaţia, lucruri de felul acesta.

Există o opinie că aş fi reclamagiu, pe de altă parte sunt un om care a creat nişte lucruri. Nu poţi spune despre mine că mă ocup să pun piedică la alţii. Am creat o şcoală, nu singur, dar e o instituţie de învăţământ foarte respectabilă, şi am creat un partid.

În 2007-2008, când Bucureştiul era într-o situaţie dezastruoasă din punct de vedere urbanistic, toată lumea o spunea, am pornit într-o luptă. Mi-ar fi plăcut că lupta asta să o duc mai mult în Legislativ, lucrurile să se rezolve de Poliţia Locală, Inspectoratul de stat în construcţii, de prefect şi noi doar să facem mese rotunde şi discuţii. N-a fost să fie, că legea nu se respectă în construcţie.

Acum stăm mai bine faţă de atunci. Nu se construieşte bine în Bucureşti, dar nici nu mai suntem în halul din 2007-2008. Dacă mergi într-o primărie din Bucureşti, o să vezi că e o frică de Salvaţi Bucureştiul şi de Nicusor Dan. Asta e contribuţia mea la dezvoltarea Bucureştiului”, a declarat Nicuşor Dan, pentru B1 TV.

Share