Clovnul Jirinovski ameninţă Statele Unite cu războiul nuclear

Share

Clovnul Jirinovski, căruia îi place să se compare cu candidatul republican Donald Trump, spune că americanii ar trebui să-l voteze pe Donald Trump ca preşedinte luna viitoare sau riscă să fie târâţi într-un război nuclear.

Clovnul Jirinovski a spus Reuters într-un interviu că Trump este singura persoană capabilă să detensioneze relaţiile extrem de înfierbântate SUA – Rusia.

Prin contrast, rivalul democrat al lui Trump, Hillary Clinton, ar putea declanșa al treilea război mondial, susţine clovnul Jirinovski. Acesta tocmai a primit un premiu de stat de la Vladimir Putin. Partidul său pro-Kremlin, Partidul Liberal Democrat, a ocupat locul trei în alegerile parlamentare.

Mulți ruși consideră că clovnul Jirinovski este omul ce spune lucruri exagerate doar pentru a atrage atenţia. Dar el e de asemenea cunoscut ca slujitor fidel al politicii Kremlinului. Uneori, el e folosut de Putin pentru a lansa opinii radicale, pentru a testa reacția publicului la ele.

Clovnul Jirinovski: “Va fi un film de scurt. Vor fi Hiroshimas și Nagasaki pretutindeni”

Relațiile dintre Rusia și Statele Unite nu pot fi mai rele. Singurul mod în care pot fi mai rele este dacă începe un război.

, a declarat clovnul Jirinovski, vorbind din biroul său imens de la etajul 10 al Dumei de Statt.

Americanii votează pentru un președinte pe 8 noiembrie votând pentru pace pe Pământ dacă votează Trump. Dacă o votează pe Hillary, este război. Va fi un film scurt. Vor fi Hiroshima și Nagasaki pretutindeni.

Share