Clotilde Armand despre PSD: Luptă împotriva ta? Înseamnă că e excelent ce faci!

Share

Clotilde Armand spune un lucru care a tot fost spus, de la începutul anilor 90. De exemplu, când Vadim Tudor făcea albie de porci pe cineva.

Clotilde Armand a reacționat ironic, la alianța încropită de Marcel Ciolacu, alături de Victor Ponta, Tăriceanu și Dan Voiculescu, pentru a o înlătura din funcția de primar al Sectorului 1.

„Când cei de mai sus luptă împotriva ta, înseamnă că este excelent ce faci. E cel mai bun barometru”, a scris ea, pe Facebook, într-o postare a melodiei celor de la Queen „Can’t stop me now”.

„M. Ciolacu, V. Ponta, Dan Voiculescu și C.P. Tăriceanu au semnat un protocol pentru organizarea referendumului de demitere a Primarului Sector 1. Valori…. unul și unul. Am luptat în ultimii ani împotriva lor și i-am învins (în 2016, în 2020).

Dacă este nevoie îi mai bat o dată cu toate partidele și televiziunile lor. Singură. De un an de zile se chinuie sărmanii să mă înlăture și nu mai știu ce să facă și ce minciuni să mai inventeze pentru că le-am închis robinetul prin care curgeau bani spre firmele lor de casă.

Cine sunt ei? Să ne reamintim:

Marcel Ciolacu – partenerul de vânătoare al lui Omar Hayssam, cel care l-a menținut în funcția de deputat pe Dan Tudorache, în ciuda anchetei DNA din dosarul “Diamantul”;

Victor Ponta – celebru pentru că și-a plagiat doctoratul, este judecat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor în cazul “Turceni-Rovinari”;

Călin Popescu Tăriceanu – judecat la Înalta Curte în două dosare: acuzat de procurorii DNA că a luat mită 800.000 de dolari și pentru abuz în serviciu;

Dan Voiculescu – fost informator al Securitățîi, a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru spălarea banilor în dosarul privatizării ICA;

Dănuț Pop, președintele PER –partidul breloc al PSD, cel care i-a recuperat la alegerile parlamentare pe Marian Vanghelie, Șerban Nicolae, Cătălin Rădulescu și Liviu Pleșoianu.
Când cei de mai sus luptă împotriva ta înseamnă că este excelent ce faci. E cel mai bun barometru.

PS: Stimați domni, până strângeți voi semnăturile să mă demiteți mai bine puneți mâna și adunați toți banii furați de voi pentru că vine o factură mare și am să vă pun să o plătiți. Aveți un rest de plată de vreo 100 de milioane pentru gunoi din perioada lui Tudorache-Diamant”, a scris Clotilde, pe pagina ei de Facebook.

Share