home EUROVISION, EVENIMENT Ciro de Luca: Da, sunt frustrat (interviu în exclusivitate pentru StareaPresei)

Ciro de Luca: Da, sunt frustrat (interviu în exclusivitate pentru StareaPresei)

Share

Continuam sa publicam marturisirile lui Ciro de Luca, fost membru al grupului Todomondo, care ne-a reprezentat la Eurovision in anul 2007, in finala de la Helsinki.

Citind multe comentarii despre cele intamplate, Ciro a vrut sa raspunda la cateva intrebari.

Esti frustat pentru ca nu ai trecut de preselectie?
Ciro de Luca: Recunosc ca sunt frustat.

De ce ai vorbit de-abia dupa doi ani?
Ciro de Luca: Am hotarat sa vorbesc anul acesta, pentru simplu fapt ca anul trecut nu a fost echipa lui Dan Manoliu. Si anul trecut m-am inscris la Eurovision, iar punctajul pieselor a fost afisat dupa doua zile de la preselectie. Una dintre piesele mele cu cel mai mare punctaj (101), a fost scrisa impreuna cu Vlad Cretu, am stiut, am inghitit in sec, dar macar au fost transparenti.

Cum adica? Cine este Vlad Cretu?
Ciro de Luca: Anul trecut m-am inscris cu cinci piese, din care una compusa impreuna cu Vlad Cretu, care a avut cele mai mari note, adica 101 puncte, si totusi nu s-a calificat. Am strins din dinti, dar macar am aflat ce punctaj a obtinut. Anul acesta nici nu stiu ce punctaj am obtinut, nici nu stiu daca am fost sau nu descalificat.

Ciro de Luca: Mi-a sărit ţandăra

Ai iCIRO2 pntrat pe site-ul TVR extrem de suparat, spunand ca vrei sa povestesti dedesubturile editiei din anul 2007. Ce te-a suparat?
Ciro de Luca: M-am uitat pe Internet, pe site-ul TVR, si am vazut ca poza cu Todomondo nu este, si-atunci mi-a sarit tandara.

Unde nu era poza cu Todomondo?
Anul acesta, daca intri pe http://www.tvr.ro/eurovision, in josul pagini vei vedea sectiunea arhiva, unde este mentionat si numele Todomondo, dar lipseste poza, ca si aceea a Nicolei. Aceasta a fost cireasa de pe tort.

Ciro de Luca: TVR are haine de recuzita din outlet

Care este problema cu hainele cumparate de la outlet? De ce este suparator?
Ciro de Luca: Hainele din Outlet la inceput faceau parte din recuzita TVR si, de fie care data cand aveam nevoie, ni le dadeau si pe urma le returnam. Asta s-a intamplat circa o luna de zile, adica du-te vino de la TVR, sa luam hainele, sa returnam hainele.

Turneu inseamna avion, trambalare, oboseala, asta este viata, de ce v-ati suparat pe escale?
Ciro de Luca: Plecare in Cipru: 21.02.2007, plecarea de dimineata, de la ora 05.00, sosirea in Cipru, cu escala la Budapesta, la ora 06.00 a doua zi, in hotel la ora 08.00, intalnirea cu dna. ambasador la ora 09.00, emisiune la ora 14.00, sosirea la hotel la ora 20.00, plecare la aeroport la ora 21.00, sosirea la Bucuresti la 20.00 a doua zi, adica 23.02.2007. Asta inseamna sa faci escala la Budapesta. Rezultatul: ne-au rupt si ne-am revenit dupa o saptamana.

Citeşte şi
Organizaţia MediaSind din TVR convoacă Adunarea Generală Extraordinară pentru depunerea de plângeri penale împotriva conducerii
Către Partidul Social Democrat, Doamnei Viorica Dăncilă, Președinte interimar Retrageți sprijinul politic acordat șefei TVR!
Televiziunea Română se confruntă cu noi acuzaţii de cenzură, izbucnite tot din cauza preşedintelui -
Lavinia Şandru, cu emisiunea „Faţa nevăzută a lumii“, de la TVR, a înregistrat cea mai
Interviu omagiu luat de Lavinia Șandru premierului Viorica Vasilica. Acesta a fost difuzat de TVR,
Televiziunea Română se întoarce la o formă de comunism târziu. Staff-ul TVR a decis să
Astăzi (şi nu a fost nevoie să mă uit în oglidă), mi-am făcut un examen
Pe Doina Gradea o cunosc de aproape 24 de ani, de când eram reporter la
Directorul general interimar al Societăţii Române de Televiziune, Doina Gradea, a fost invitată, în 20
Liberalul Gigel Ştirbu a anunţat că va sesiza CNA asupra deciziei TVR de a amâna
Share