Ciprian Ciucu avertizează asupra avalanşei transferurilor şi detaşărilor din Primăria Sectorului 6 

Share

Iar se întâmplă, şi în Primăria Sectorului 6. Ciprian Ciucu, noul primar al acestui sector din Capitală, dă vestea.

Ciprian Ciucu, primarul ales al Sectorului 6, a vorbit într-un interviu pentru Ziare.com despre prioritățile pe care le are în mandatul de patru ani și despre reforma din administrația locală.

Ciprian Ciucu, în vârstă de 42 de ani, a câștigat Primăria Sectorului 6, fiind susținut de PNL și Alianța USR-PLUS. Ciucu a fost consilier general al Municipiului București, ales pe listele PNL, începând cu iunie 2016.

Înainte, el a fost președintele Consiliului Național de Integritate, instituție în subordinea căreia funcționează Agenția Națională de Integritate (ANI) și director de programe și membru al consiliului director al Centrului Român de Politici Europene (CRPE), pe care l-a fondat împreună cu Cristian Ghinea. În prezent este președinte al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Ziare.com: Ce va așteptați să gășiți în Primăria Sectorului 6, având în vedere că ați avut o campanie efervescentă împotriva lui Gabriel Mutu?

Ciprian Ciucu: Mă aștept să găsesc lucrări întârziate. În cazul unora am constatat personal că au defecte în execuție și sunt destul de scumpe. Mă aștept să găsesc pe anumite zone bugetul arvunit prin contracte cadru pentru o perioadă lungă de timp.

Contractul cadru nu îți dă voie să ai un alt contract în același domeniu, poți executa acele lucrări doar cu compania cu care ai semnat acel contract cadru. Știu că a existat în ultima săptămână o efervescență de transferuri, detașări, oameni care vor să plece, poate să fugă de răspundere.

Sper să nu găsesc și concursuri organizate în ultima perioadă, dar este posibil orice.

Share