home ECONOMIE Ciolacu: „Cîţu trebuie să plece, nivelul de trai a devenit mult mai ridicat!”

Ciolacu: „Cîţu trebuie să plece, nivelul de trai a devenit mult mai ridicat!”

Share

Noi gafe penibile ale şefului PSD, Marcel Ciolacu. Încercând să justifice moţiunea simplă pe care PSD o va depune în Parlament împotriva lui Florin Cîţu, Marcel Ciolacu l-a acuzat pe ministrul Finanţelor pentru… „creşterea nivelului de trai”.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Ce facem dacă economia nu porneşte? Nivelul de trăi, cred că toată lumea este de acord, a devenit mult mai ridicat, şi pentru noi şi pentru pensionari. Ce se întâmplă într-un stat când economia nu funcţionează şi nici consumul. De aceea, domnul Cîţu trebuie să plece din acest guvern, altfel vom merge din rău în mai rău”, a declarat Ciolacu.

Vezi declaraţia de la minutul 21.00:

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că parlamentarii partidului pe care îl conduce vor depune două moţiuni simple, una la Senat şi una la Camera Deputaţilor, împotriva miniştrilor Finanţelor şi Agriculturii.

„Vom depune două moţiuni simple. Una împotriva ministrului de Finanţe, Florin Citu, la Camera Deputaţilor, şi una împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, la Senat”, a spus Ciolacu.

Share