Ciolacu: Ca să nu consumi, trebuie să nu existe droguri. Deci consumă

Share

Marcel Ciolacu anunţă că autorităţile din România vor colabora cu cele din alte state, pentru combaterea traficului şi consumului de droguri.

El afirmă că îşi doreşte combaterea traficului, pentru că: ”Nu vreau să stau să urmăresc copiii în şcoli”.

Ciolacu: Ca să nu consumi, trebuie să nu existe droguri

De bun-simţ. Dar felul cum le zice este total nepotrivit şi denotă şi mentalitatea acestui om, şi lipsa lui de cultură, şi infirmitatea în exprimare.

”Ca să nu consumi, trebuie să nu existe droguri”, începe declaraţia. Evident că există şi vor exista droguri, deci este o afirmaţie aberantă.

Pe urmă, dacă el vorbeşte la persoana a doua, la modul generic, în acest fel, se poate înţelege orice, inclusiv că te gândeşti chiar la tine: “Bă, există droguri, deci nu pot să nu consum”.

Citeşte şi: Codurile Penale ale PSDragnea au fost respinse de Camera Deputaţilor

“Nu vreau să stau să urmăresc copiii în şcoli”, mai spune Ciolacu. Iarăşi, ca şi în alte dăţi, este o declaraţie de “Io, El Supremo”.

Ciolacu devine tot mai personalizat pe funcţie şi începe să planeze, pierzându-şi controlul. Vorbeşte despre Guvern la persoana întîi singular.

Citeşte şi: PSDragnea şi tehnica golului strategic de informaţie

“Am început să închegăm un plan. Nu vă ascund că, pentru prima oară, Ministerul de Interne şi serviciile de intelligence (sic!) din România se coordonează cu agenţii care au informaţii mult mai bune, mult mai practice şi cu experienţă mult mai mare în acest domeniu decât România.

Este pentru prima oară când se lucrează umăr la umăr, e prima oară când există specialişti pe lângă ambasade importante în România, care pun umărul, alături de autorităţile din România, să facem faţă acestui flagel”, a declarat Marcel Ciolacu, la Antena 3, conform News.ro.

Pe bune că e prima dată? Băbăiete, mai bine ţi-ai vedea de partidul tău, care a făcut praf Legile Justiţiei şi Codurile Penale, pe vremea PSDragnea, favorizând ceea ce se întâmplă acum, cu un DIICOT castrat.

Share