home MASS MEDIA, POLITICA Bogdan Chirieac doreşte cenzurarea Facebook în România

Bogdan Chirieac doreşte cenzurarea Facebook în România

Share

Bogdan Chirieac a declarat că, în urma referendumului pentru aşa-zisa reefinire a familiei, s-ar fi văzut “pe unde va intra” Dacian Cioloș la alegerile prezidențiale de anul viitor.

Chirieac susține că sunt multe învățături care pot reieși din referendumul nevalidat. Analistul susține că este chiar cazul să se facă o analiză a mesajelor transmise pe Facebook. Anterior, senatorul PSD Tit Liviu Brăiloiu s-a arătat deranjat de faptul că reţeaua Facebook nu este controlată nicicum.

Bogdan Chirieac: Cazul românesc trebuie raportat pentru studiu la domnul Zuckerberg

Cred că sunt alte învățături care pot să reiasă din acest referendum. De pildă, rolul extraordinar, și aici este un experiment făcut, al social media. Acum am văzut pe unde va intra candidatul Cioloș la prezidențiale. Prin social media.

Deci asta trebuie analizat în acest moment pentru că este tulburător. Ideea este că mesaje aberante, ‘dacă vă duceți la referendum este referendumul lui Dragnea și nu este legea despre care vi se spune, veți vota altă lege’ a prins la foarte mulți oameni.

Asta chiar este o problemă care trebuie raportată pentru studiu la Facebook, la domnul Zuckerberg, fiindcă să întâmplă aceeași chestiune care a fost în multe alte situații în întreaga lume, inclusiv în Statele Unite, Donald Trump anunță permanent și se pare că are mare dreptate în legătură cu fake news-ul. Deci fake news-urile, în acest moment pe social media, au penetrat mai puternic decât orice altceva.

, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Share