Ce facem la Eurovision: ori la bal, ori la spital (EvZ)

Share

Specialiştii apreciază valoarea piesei “Change” a orădenilor de la Hotel FM, dar lipsa de experienţă i-ar putea face să clacheze pe scenă. Trupa Hotel FM va reprezenta România la celebrul concurs European.

FOTO: Monden.info

Melodia “Change” a trupei Hotel FM, care va reprezenta România la Eurovision 2011, în Germania, are şanse să ocupe un loc foarte bun la această competiţie, sunt de părere artiştii şi compozitorii români.

“Eu am dat o notă mare acestei melodii. E o piesă bună. Cred că o să fie în primii cinci sau chiar în primii trei”, crede compozitorul Dan Teodorescu, membru al juriului care a ales în luna noiembrie cele 13 finaliste care au participat la Selecţia Naţională desfăşurată de Anul Nou.

Deşi piesa are potenţial să obţină o poziţie bună la Eurovision, Teodorescu aminteşte că nu există o reţetă pentru această competiţie: “Nu ştii care o să fie gustul publicului. Într-un an au câştigat nişte balade foarte sensibile, în alţi ani au fost pe acelaşi loc întâi nişte piese rock foarte dure”.

Horia Moculescu a remarcat melodia din prima

Compozitorul Horia Moculescu spune că trei piese i-au plăcut foarte mult dintre cele prezentate de Revelion la Televiziunea Română. Una dintre ele este “Change”, iar celelalte două “Open your eyes”, interpretată de Distinto, Ianna şi Anthony Icuagu şi “Bang Bang”, cântată de Mihai Alexandru şi B-Body and Soul… citeste tot aici

Share