Cazul Iulia Marin se umflă. RTV, la gunoiul mass-media

Share

Cazul Iulia Marin a devenit o cauză mai mare decât decesul unei biete fete de 32 de ani, junalist foarte bun.

Cazul Iulia Marin

RTV este acum trimisă la gunoiul mass-media române. Locul România TV era de mulţi ani acolo, la gunoi, dar din motive complexe, pe care poate le vom discuta altădată, lucrul acesta nu s-a întâmplat decât pentru o minoritate radicală civică.

Restul românilor a continuat să crediteze această mizerie mediatică. RTV este autoarea unei suite nesfârşite de linşaje mediatice.

Faţă de România TV, Antena 3 este ca băiatul de salon, care ştie să se spele pe mâini, faţă de grăjdarul care rămâne nespălat toată viaţa lui, că aşa e el. Un nespălat.

Citeşte şi: 

Oribila emisiune ciutaciană de acum câteva zile are câteva ingrediente şi învăţăminte.

În rpimul rând, este clar că scopul RTV a fost ca în acest fel să discrediteze Libertatea, ultima publicaţie unde a lucrat Iulia Marin.

Motivul este că Libertatea, de când a început mandatul lui Cătălin Tolontan, a publicat articole care au deranjat sistemul corupt.

Citeşte şi: 

Şi atunci, a fost folosită metoda discreditării oficinei de presă, prin discreditarea unui jurnalist decedat apartenent la oficina de presă, prin contract.

Vezi, Doamne, Iulia Marin avea probleme psihice şi atunci de ce a angajat-o Libertatea…

Şi, în condiţiile astea, cum a manipulat prin articole cu tendinţă, neadevărate, Libertatea, folosindu-se de condeiul Iuliei. Talentată, idealistă, deontoloagă la virgulă, dar ce ştie ea de mizeriile care se fac cu numele ei?

Repere false

O asemenea mizerie ciutaciană este greu de cuprins în cuvinte. Un asemenea măcel al realităţii factuale este dificil de imaginat.

Iar victima care se uită la RTV şi ingurgitează pe nemestecate această naraţiune toxică este foarte dificil de dezintoxicat.

Trebuie să-i explici că realitatea e pe dos, să o dedulceşti prin sosurile groase ale jurnalismului. Cum să faci asta cu un om care nu pricepe nimic, decât ce i-a spus Ciutor Victacu, care pentru el este reper?

Mizeria tăcerii acceptatoare

Vinovaţi sunt şi invitaţii lui Ciutacu din studio, de la acea emisiune. Dar ceilalţi ca ceilalţi, cu Robert Turcescu lucrurile stau altfel. Turcescu e de 100 de ori mai vinovat.

Robert Turcescu ştie exact meseria asta şi a priceput perfect ce măgărie se petrece acolo. El a fost chezaşul tăcut numărul unu al acestei măgării.

Nu avea de făcut decât un singur lucru: cu bărbăţie, să spună: “Eu cu asta nu sunt de acord” – şi să explice de ce. Atât.

Dar poate că este de acord. Iar atunci putem spune un singur lucru: oricum, s-a terminat cu jurnalistul Robert Turcescu.

Oficina de mutilat adevărul

Asta este chestiunea cea mai gravă. Nu e atât de grav că jurnaliştii atacă jurnaliştii, ca nişte carnasiere (eu aici nu atac nişte jurnalişti, ci nişte rebuturi ale mass-media, care s-au declasat).

Nu e atât de grav că foloseşti ca vehicul de atac un jurnalist foarte bun care tocmai a murit, oricât de oribil ar fi acest lucru. Nici că devii chezaşul tăcut al acestei mizerii.

Cel mai grav este că tu, România TV, de foarte mulţi ani, mutilezi realitatea factuală. Nu îţi îndeplineşti misiunea de mass-media.

În căutarea minciunii devenite adevăr

Nu eşti în căutarea adevărului. Atunci nu eşti organ de presă, eşti o oficină de intoxicat minţile oamenilor.

Nu ştiu… are cineva idee câţi oameni au murit în pandemie, din cauza acestor specimene, care le-au spus victimelor lor ba că nu există nici un virus SARS Cov-2… ba că noaptea stăm închişi în case, ca să ne monteze antene 5G pe blocuri, să ne controleze… ba că vaccinul ne transformă în pelegandelei clocotracocizi… ba că purtatul măştii de protecţie ne îmbolnăveşte de Covid… ba că trebuie să umblăm îmbrăcaţi ca scafandrii, pe stradă, ca să ne ferim de virus, altfel e egal cu zero?

Concluzia mea este: RTV, această oficină păstorită de un fugar condamnat, ascuns sub pulpana serviciilor secrete ruse, trebuie să dispară.

Share