home CORUPTIE, POLITICA Cazanciuc (PSD): Românii pot fi luați de pe stradă pentru un simplu strănut!

Cazanciuc (PSD): Românii pot fi luați de pe stradă pentru un simplu strănut!

Share

Robert Cazanciuc este un exemplu de politician moderat care, pentru a rămâne pe creasta valului, este obligat să joace cum i se cântă.

Cazanciuc a susţinut că proiectul de lege privind carantina, trimis de Guvern, permite poliţiştilor să ia oameni de pe stradă, pentru un simplu strănut.

„În proiect nu există nici o dovadă că un om nu poate fi luat de pe stradă, pentru un simplu strănut”, a declarat Cazanciuc.

El a mai spus că guvernul PNL ar fi scăpat situaţia de sub control, pentru că ca proiectul de lege privind carantina şi izolarea elaborat de Guvern este un dezastru.

„Am cerut Ministerului Justiţiei să avizeze acest proiect, pentru a arăta dacă actul normativ corespunde legii fundamentale în România şi CEDO. Am cerut aviz şi de la CSM. Legea trebuie să fie clară, uşor de înţeles şi de aplicat, să nu dea naştere la abuzuri.

Trebuie să luăm măsuri ferme şi să ne asigurăm că legea e respectată de toţi. O lege proastă nu protejează pe nimeni. O lege proastă pune în pericol pe toată lumea”, a mai spus Cazanciuc.

Share