home CORUPTIE, POLITICA Andrei Caramitru: „PSD ăștia sunt criminali asumați. Omoară cu bună-ştiintă sute, mii de oameni!”

Andrei Caramitru: „PSD ăștia sunt criminali asumați. Omoară cu bună-ştiintă sute, mii de oameni!”

Share

Andrei Caramitru a postat pe Facebook o opinie radicală, în legătură cu strategia PSD de abordare a crizei sanitare. El afirmă că PSD urmăreşte să ajungem la mii şi mii de morţi.

„Strategia criminală a PSD:

– Ciolacu dă semnalul. Anunţă că se pregăteşte o “dictatură sanitară” şi “lagăre sanitare”. Termeni gândiţi de consultanţi, chestie periculoasă

– sunt lăsate în lege diverse cuvinte şi detalii care pot fi neconstituţionale, ca să arunce Dorneanu legea la gunoi (în acord cu Rusia al cărei agent cel mai probabil este)

– PSD amână până luni votarea legii pentru carantinarea şi izolarea celor infectaţi

– azi se organizează miting contra fix ‘dictaturii sanitare’. PSD nu participa direct ci indirect prin oamenii lor. Sputnik şi ruşii susţin masiv în online toată mişcarea. Sunt curios dacă o să aducă pesedisti cu autobuze sau galerii ca să iasă balamuc. Nu m-ar mira.

Rezultat – ajungem la mii de cazuri pe zi şi mii şi mii de morţi. PSD va da vina pe guvern şi va urlă isteric ca toate cifrele, totul e măsluit. Poate poate mai câştiga 1-2 la sută la vot, sau poate se amână alegerile ca să poată să blocheze orice cât mai mult timp.

Periculoase timpuri. PSD ăştia sunt criminali asumaţi. Omoară cu bună ştiinţă sute, mii de oameni. Incita să se moară. Mult. Poker cu vieţile noastre şi cu economia şi cu ţara în interesul lor şi al ruşilor”, a scris Caramitru.

Share