home CORUPTIE, POLITICA Carmen Dan face glumiţe cu Klaus Iohannis şi Marcel Vela

Carmen Dan face glumiţe cu Klaus Iohannis şi Marcel Vela

Share

Carmen Dan încearcă să-i ironizeze pe Marcel Vela şi Klaus Iohannis, după ce preşedintele a ţinut să aducă aminte, la bilanţul MAI, despre modul în care Jandarmeria a intervenit pentru reprimarea demonstraţiei din 10 agust 2018.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Ce a ajuns bilanţul MAI… O ocazie pentru doi foşti primari să bârfească o femeie!”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a adus aminte, în discursul său susţinut cu ocazia prezentării bilanţului de activitate al MAI, despre gravele evenimente din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei.

„Dincolo de aceste aspecte pozitive, activitatea din ultimii ani a Ministerului Afacerilor Interne a demonstrat o serie de deficienţe de ordin managerial, de coordonare şi chiar lipsa de profesionalism, în contextul unor situaţii precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018.

Instituţia dumneavoastră are obligaţia să îşi facă o autoevaluare profundă, pentru a identifica factorii care au dus la situaţiile pe care le-am menţionat şi să ia toate măsurile necesare pentru remedierea cât mai rapidă a problemelor.

Nu poate există nici o abatere a Ministerului Afacerilor Interne de la menirea să fundamentală, aceea de a proteja şi apăra cetăţenii români”, a declarat Iohannis.

Share