home CORUPTIE, POLITICA Sindicaliştii din MAI au trecut de la “Ieşi afară, javră ordinară!”, la huiduieli în timpul Imnului Naţional

Sindicaliştii din MAI au trecut de la “Ieşi afară, javră ordinară!”, la huiduieli în timpul Imnului Naţional

Share

Sindicaliştii din MAI ai lui Dumitru Coarnă au suflat în vuvuzele, în timp ce preşedintele Iohannis şi ministrul de Interne, Marcel Vela, ascultau Imnul Naţional. Incidentul a avut loc la prezentarea bilanţului MAI.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

După ce au suflat în vuvuzele, sindicaliştii din MAI au scandat „Demisia!”. Ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a acuzat pe liderul sindical Dumitru Coarnă că face jocurile PSD şi că va candida pe listele acestui partid la alegerile de peste două luni.

„Este o manevră politică în spatele acestui protest. Ce face aici pensionarul acesta care conduce sindicatul şi care are un salariu la sindicat mai mare decât ministrul Afacerilor Interne, are preocupări electorale şi veţi vedea peste două luni că viaţa îmi va da dreptate, va fi un frumos candidat politic pentru Parlamentul României. (…) Au folosit vuvuzele în timpul intonării Imnului Naţional”, a declarat Vela, în fata jurnaliştilor.

”Acest sindicat, condus de un pensionar, pentru că nu este angajatul MĂI, este un pensionar al MAI, convinge, într-un mod mai mult sau mai puţin profesionist, anumiţi lideri de sindicat din ţara care au venit astăzi aici să ceară un lucru care deja ieri era stabilit, discutat într-o discuţie oficială în cadrul Ministerului prin departamentul care se ocupă de relaţia cu sindicatele, care este în Comisia de Dialog Social. Au ajuns la concluzii clare, date publicităţii prin comunicat de la celelalte sindicate.

Este o diversiune şi, din păcate, au căzut în această capcană membri de sindicat oneşti care au venit aici să strice un moment frumos, chiar al activităţii lor. Ei solicită drepturi salariale, sporuri peste sporuri, dar suflă în vuvuzele când se intonează Imnul Naţional, dar ar trebui să se întrebe şi ce fac ei pentru România, nu doar ce face România pentru ei.

Ar trebui să vă arăt nişte mesaje ale sindicaliştilor care îmi spun ce fac liderii lor naţionali”, a mai spus Vela.

Share