home CORUPTIE, POLITICA Carmen Avram susţine că Rovana Plumb nu are dosar penal

Carmen Avram susţine că Rovana Plumb nu are dosar penal

Share

Europarlamentarul PSD Carmen Avram il ataca violent pe Dacian Ciolos dupa ce acesta a anuntat ca europarlamentarii USR PLUS vor vota impotriva candidaturii Rovanei Plumb pentru pozitia de comisar european.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Renew Europe, domnul Ciolos in special, refuza tot ce e pentru Romania. Doamna Rovana Plumb nu are niciun dosar, dar noi ne-am obisnuit sa spunem despre fiecare om care e acuzat ca e deja vinovat.

Intai trebuie pus sub acuzare, in cazul in care exista motive, apoi sa se explice ce se presupune ca ar fi facut, apoi sa se demonstreze iar abia apoi sa urlam ca persoana respectiva e corupta.

Daca stam sa ne gandim la domnul Iohannis care a avut zeci de plangeri penale, ar trebui sa spunem ca este tot de atatea ori penal”, a declarat Carmen Avram.

Parlamentul a refuzat solicitarea DNA ca Rovana Plumb sa fie cercetata penal in dosarul Belina.

In debutul articolului, DC News sustine ca „Ursula von der Leyen a ales-o pe Rovana Plumb sa faca parte din echipa care va conduce in urmatorii cinci ani Comisia Europeana”.

„Poate ca ar trebui sa ne abtinem de la tot felul de comentarii care agita spiritele la Bruxelles. Tot ce se petrece face rau Romaniei pentru ca, din nou, ducem in alta parte un scandal care nu ar trebui sa existe la nivel european. Daca vrem sa ne certam si trebuie neaparat sa o facem, sa ne certam la noi in tara. Scandalul a devenit starea naturala a acestei tari in ultimii cinci ani iar acest lucru se vede”, a mai spus Carmen Avram.

Carmen Avram este convinsa ca Rovana Plumb va deveni comisar european intrucat „din fericire Parlamentul European are si alti oameni care inteleg ca un premier a desemnat un om fara niciun dosar penal iar presedintele Comisiei a acceptat nominalizarea”.

Share