home CORUPTIE, POLITICA Liviu Pleşoianu e disperat că nu strânge 200.000 de semnături

Liviu Pleşoianu e disperat că nu strânge 200.000 de semnături

Share

Deputatul PSD Liviu Plesoianu isi ameninta simpatizantii ca nu o sa mai vorbeasca daca nu reuseste sa stranga numarul de semnaturi necesar pentru a-si depune candidatura la Presedintia Romaniei.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

„Voi continua sa vorbesc sau voi intra intr-o perioada de tacere”, acertizeaza Plesoianu.

„Tacerea mea, TACEREA unui om care chiar a VORBIT in tara asurzitoarei neasumari, va trezi poate mai mult decat a facut-o vorba mea LIBERA…

Mai sunt cateva zile… Dupa aceste zile, voi trage si eu linie. Voi continua sa VORBESC sau voi intra intr-o perioada de tacere. Se vor auzi atunci doar fiintele extraordinar de libere Dancila, Iohannis, Barna, Diaconu… Dupa ani de zile de LUPTA si STRIGAT in tara asurzitoarei neasumari, voi… tacea. Iar tacerea mea, poate, ii va trezi pe multi intr-o masura mai mare decat a facut-o vorba mea LIBERA…

Adevarul este simplu: daca fiecare dintre dumneavoastra ar trimite macar PROPRIA semnatura, nu ne-ar lua mai mult de doua zile sa strangem TOATE semnaturile… Daca nu strange cineva semnaturi acolo unde sunteti, puteti trimite personal. Iar daca nu aveti imprimanta, sigur are cineva cunoscut… Cred, sincer, ca e ULTIMUL lucru care ne poate impiedica daca vrem cu adevarat ceva…”, scrie Plesoianu pe Facebook.

Plesoianu are nevoie de 200.000 de semnaturi pentru a intra in crusa prezidentiala. Deocamdata, Dancila nu l-a dat afara din PSD.

Share