home POLITICA Adina Anghelescu (LuJu, A3) are soţul şef în Jandarmeria Română

Adina Anghelescu (LuJu, A3) are soţul şef în Jandarmeria Română

Share

Adina Anghelescu, una dintre cele mai ascutite voci de la Antena 3 la adresa luptei anticoruptie, este platita si de FACIAS, fundatie controlata de Dan Voiculescu.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Sotul ei, care s-a remarcat si prin atacuri violente la adresa protestatarilor din Piata Victoriei, este sef in Jandarmeria Romana.

Daniel Stancu, sotul Adinei Anghelescu Stancu, este sef de serviciu in cadrul Jandarmeriei Romane, informeaza jurnalistul Ionel Stoica. Insa atitudinea vehementa a Adinei Anghelescu impotriva protestatarilor din Piata Victoriei, care militau pentru stat de drept si justitie independenta, nu este motivata numai de acest aspect. Ea incaseaza bani si de la FACIAS, fundatia infractorului Dan Voiculescu.

Iata cati bani a castigat, in 2018, jurnalista „independenta” Adina Anghelescu din partea FACIAS, conform declaratiei de avere a sotului ei.

„Nu stiu cati dintre voi ati auzit de publicatia pro-infractori ‘Lumea Justitiei’, cel in care magistratii onesti sunt atacati, goarna Liei Savonea, Adinei Florea si al lui Lucian Netejoru, site impanat cu reclame de la PSD si ALDE.

Actionari acolo sunt Adina Anghelescu- Stancu si Razvan Savaliuc, fiecare cu cate 50 %. Trebuie sa-i stiti, ii vedeti mereu in studiou la Antena 3, iintr-un atac continuu la adresa Justitiei.

Acum, sa va spun cum le-a mers in guvernarea PSD.

Sotul Adinei Anghelescu- Stancu este sef serviciu in Jandarmeria Romana asa ca detaliile le-am luat din declaratia lui de avere.

(Fac o paranteza sa spun ca in 2018 analistul ‘independent’ Adina Anghelescu a castigat salariu de 36.000 lei de la FACIAS- ONG-ul lui Dan Voiculescu si drepturi de autor de la Jurindex Media – firma pe care este site-ul Lumea Justitiei- 38.400 lei si Antena 3- 58.465 lei).

Revin cu dividendele incasate de Adina Anghelescu, pe 2017, de la Jurindex Media, unde are 50%- 84.944 lei”, a explicat Ionel Stoica pe Facebook.

Citeşte şi
Sputnik exprimă propaganda Rusiei, vorbind despre situaţia din România şi confirmând tot ceea ce spunem
Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, comisarul european pe Justiție Vera Jourova, Augustin Lazăr, procurorul general
Asociația ”Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor” îi solicită ministrului Justiției, Tudorel Toader, să sesizeze Inspecția
Ca să vezi cine este om de calitate, te uiţi pe website-ul Lumea Justiţiei pe
Radu Tudor, Antena 3, s-a dezlănţuit într-un atac fără precedent la adresa PSD. „Chinezii, turcii
Mircea Badea și-a început emisiunea de luni seară, încercând să justifice de ce unele posturi
Deputatul PSD Oana Florea a declarat, la Antena 3, că este una dintre persoanele vizate
Știre mincinoasă la Antena 3, tipică, fără nici un fel de perdea, pe principiul celor
Mesaj stupefiant la Antena 3, pe fondul dezbaterilor despre cazul Caracal. Postul lui Dan Voiculescu
Antena 3 a filmat prin gard, cu cinism, reacţiile membrilor familiei Alexandrei, la vestea morţii
Share