home EVENIMENT, POLITICA Caricatură cu “societatea civilă” la Cotroceni, la “negocieri”

Caricatură cu “societatea civilă” la Cotroceni, la “negocieri”

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]O caricatură cu “societatea civilă” are loc chiar acum la Palatul Cotroceni, provocată de diversioniştii din jurul lui Klaus Iohannis.

UPDATE 17.43 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”” top_margin=”none”][vc_column type=”” top_margin=”none” width=”1/1″][vc_raw_html]

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

[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

UPDATE 15.43 A apărut un nou lot de persoane care au participat la discuţiile cu “societatea civilă”. Mihai Dragoş, un tânăr bărbos care “le zice foarte bine”. A apărut un medic, Dragoş Slăvescu, reprezentantul medicilor din România. Sorin Ioniţă, fair, spune că el a fost selectat de Cotroceni, nu de Piaţă.

UPDATE 14.40 Practic, singurul consecvent cu Piaţa a fost Tudor Chirilă. Un grup de tineri de acolo a cerut să fie reprezentat de el, el a spus că nu e reprezentativ, că Piaţa nu are lideri şi aşa a rămas: nu e acolo.

UPDATE 13.46 Liviu Dragnea şi-a găsit şi el un aşa-zis ONG, Consiliul Naţional al Tinerilor, cu care a negociat. Dar şi “asociaţia revoluţionarilor”, “asociaţia taţilor” şi alte astfel de fantome controlate.

UPDATE  13.31 Administraţia Prezidenţială: Comunicat de presă
(6 noiembrie 2015)

Ref.: Consultarea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, cu reprezentanți ai societății civile
Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se va întâlni vineri, 6 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, începând cu ora 13.30, cu reprezentanți ai societății civile.

Administrația Prezidențială este în curs de a finaliza procedura de selecție a participanților la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, pe baza propunerilor primite în cursul zilei de joi, 5 noiembrie a.c. Pe adresa consultari@presidency.ro, au sosit, până la termenul anunțat, un număr de 5.520 de mesaje, în care sunt propuse una sau mai multe persoane cu grad ridicat de reprezentativitate din partea manifestanților, precum și din partea ONG-urilor.
Departamentul Comunicare Publică
06 Noiembrie 2015

Carevasăzică, Klaus Iohannis, preşedintele României, le-a cerut celor din Piaţă să-şi desemneze reprezentanţi până astă-noapte, la miez de. Ei nu au făcut-o. În schimb, au trimis 5.520 de e-mail-uri, propunând diverse lucruri şi persoane, dintre care Mahalache & Compania sa de linişte şi întuneric alege 20. Evident nereprezentativi.

Această operaţiune sulfuroasă îi va enerva la maximum pe cei care protestează în fiecare seară şi îi va compromite pe cei ce se grăbesc ţuţui la discuţii, fără să strige cât pot ei de tare, să-i audă Piaţa, că au venit din alt motiv decât că-şi imaginează că ei sunt reprezentativi.

UPDATE 13.45 Nume de “reprezentanţi din societatea civilă” ai manifestanţilor care sunt vehiculate de diverse surse (sunt în total 18 la negocieri, dar nouă ne ies mai mulţi):

Cătălin Drulă – Asociația Pro-Infrastructură,
Cristina Guseth – Freedom House,
Adi Despot – artist, victimă a incendiului din Colectiv,
Sorin Ioniță – Expert Forum,
Liviu Mihaiu – Salvați Dunărea și Delta,
Tudor Benga, OKIAN,
Nicușor Dan – Uniunea Salvați Bucureștiul,
Edmond Niculuşcă – ARCEN,
Andrei Cornea – GDS,
Claudia Postelnicescu – Iniţiativa România.
Horia Oniţă – preşedintele Consiliului Naţional al Elevilor,
Mihai Dragoş – Consiliul Tineretului din România,
Ionuţ Sibian – Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile,
Ema Stoica, studentă,
Elena Calistru – Funky Citizen,
Alexandru Bindar — Uniunea Studenților din România (USR este o organizaţie studenţească controlată de PSD, din care provine, de exemplu, Nicu Bănicioiu)
Ștefan Dărăbuș — HHC România
Clara Matei — Asociația Medicilor Rezidenți
Dragoș Slăvescu — medic
Octavian Berceanu — UnițiSalvăm

Măcar printre aceşti oameni sunt şi indivizi cu bun simţ, măsură şi doxă. Mandatul protestatarilor nu îl au însă

Toţi cei pe care i-am auzit vorbind acum, dintre cei ce au venit la aceste negocieri-fantomă, spun că nu reprezintă manifestaţia: Cristina Guseth de la Freedom House, Adrian Despot, artist rock, Nicuşor Dan, liderul unui partid nou-constituit şi aşa mai departe.

B1 TV rulează la infinit intrarea la negocieri a unui tânăr tuns, bărbos, cu ochelari de soare ultimu’ răcnet. Dedesubt e o burtieră, din care înţelegem că e Adrian Despot.

Lui Adrian Despot i s-a creat întâi imaginea de mare salvator şi că nu vrea să vorbească, apoi a vorbit. Apoi s-a răspândit zvonul că ar trebui să se ducă la aceste discuţii, el a spus că nu se duce, iar acum s-a dus. Ciudat, nu?

Prezenţi la negocieri sunt şi “tipul cu Moscheea şi prietenul lui”, personaje pitoreşti. Asemeni lor, şi alţi doi vuvuzei ţipă la intrare că se întâmplă lucruri nasoale, că e revoltător, fără să explice anume ce e revoltător, dar şi că ei, în situaţia asta, mai bine se duc acasă şi beau un suc, decât la demonstraţie.

Preşedintele ALDE, Tăriceanu, spune că urmează o perioadă de reflecţie (politicianul a spus “reflexie”, bine că nu a vorbit despre refracţie), apoi va mai fi o rundă de negocieri. Credem că până la noua rundă de negocieri protestele vor continua.

Share