home EUROVISION, EVENIMENT Care e legatura dintre David Bryan, Hotel FM, Cancan si Byron

Care e legatura dintre David Bryan, Hotel FM, Cancan si Byron

Share

Ma bucur ca, in sfarsit, avem un competitor in Eurovision care arata, chiar fara voia lui, ca e macho. Inainte vreme, exista exemplul ilustru al lui Vlad Mirita, care a fost victima unui proces de castrare mediatica intensa.

Adevarul – Solistul de la Eurovision (n.n.: David Bryan), în timpul unei ședințe foto

fotoinfo: David s-a stabilit la Oradea în urmă cu patru ani. A venit aici ca voluntar, la un orfelinat, după o perioadă lungă în care nu a reușit să-și găsească un loc de muncă în Anglia. El și-a început cariera muzicală, după ce a fost descoperit de compozitorul Gabriel Băruță, la un concurs de karaoke

In sfarsit, in sfarsit, ce bine ca toate nelamuririle mele au luat sfarsit, pentru ca, de la o vreme, incepuse sa umble zvonul ca David Bryan e homosexual (era sa scriu holosexual). Oricum, si aceasta mi se pare tot o tampenie.

Oricum, toata aceasta poveste este o mare tampenie, inventata de tabloidele care, nestiind sa faca presa mondena fara abjectiuni, o fac cu ele.

Este ceva asemanator cu ceea ce se intampla cu un comic, atunci cand nu are inspiratie: devine vulgar, porcos. Cancan nu a stiut niciodata sa gaseasca fapte de presa, ci numai porcarele de presa.

Ce face Hotel FM, cu ce se ocupa trupa acum – aceasta nu intereseaza, ci daca si cum anume este Gabi Baruta cvintisexual sau metropolitan, ori unde e situat punctul G ar sorei mamei fiicei fratelui varului unchiului bunicii nepoticii fratelui verisoarei cu care s-au intalnit cei din trupa, in noaptea-de-nu-stiu-cand, la vagonul de dormit, cand acestia se indreptau spre Bucuresti si care spune cine stie ce bazaconii lipsite de relevanta despre acestia. Bah…

Dincolo de acestea, pe mine ma intereseaza mai mult, chiar daca Marina Almasan pare, intr-un fel, multumita de aceasta campanie, dar pomeneste si de un referendum (daca faceam acum cativa ani referendum, “Prapastia” reprezenta la Eurovision insulele Bora-Bora), cum se pregatesc de Eurovision, de Dusseldorf cei de la Hotel FM. Si nu aflu. Nu exista pe piata informatie semnificativa pe acest subiect, de parca nu ar fi fapte de presa. Oare chiar nu sunt?

A, si sa nu uit: mi-a soptit o ciocarlan vesel, infipt in secret in cubicculumul lui David Bryan, ca patul din clipul mult-trambitat era vechi de peste doi ani si ca intre timp s-a rupt, asa ca a fost inlocuit. Acum mai bine de doi ani. Uau! Va dati seama ce mascul feroce e David? Rupe paturile!

Asa ca aceia care au vrut sa ii dea o boamba-n cap lui David Bryan si concurentilor nostri la Eurovision au resapat, probabil din patriotism, o chestie veeeeche, foarte veche, si mai veche, extrem de veche. Care demonstreaza… ce? Ca un baiat de douazeci si ceva de ani a avut momentele sale de trapas pe campiile eleutine ale erosului? Ce banalitati…

Despre Marilyn Manson se spune ca si-ar fi scos doua coaste, ca sa se poata iubi pe sine insusi mai cu spor. Si totusi, muzica sa ne place. Freddy Mercury… mai e nevoie sa scriu despre Frederic Bulsara? Nu cred. Si totusi, muzica lui ne place. Elton John? Dupa cate tin minte, si-a oficiat la casa casatoriilor relatia sa cu sotul sau. El fiind sotia, parca. Sau, in sfarsit, cred ca nici el nu stie bine.

Istoria picanteriilor artistilor este veche de cand lumea. Ma bucur cand, catinel, mai cracanat, asa, ca un bebelus, o descopera si Cancan. Sunt curios cand va descoperi cu ce se ocupa George Gordon Byron in timpul sau liber. Poate vor da un breaking news atunci.

Share