Captură foto de pe OTV. Victor Ponta şi Mickey Mouse

Share

Evident că Dan Diaconescu este purceluş cu coada-ncârligată că îl compară pe Victor Ponta cu simpaticul Mickey Mouse. Simpaticul personaj din desenele animate este unul dintre eroii mei preferaţi din desenele animate, aşa că în finalul acestei postări îmi face plăcere să le ofer vizitatorilor website-ului meu un cartoon cu Mickey Mouse.

Este revoltător ceea ce a făcut Dan Diaconescu şi o să-l reclam la CNA, pentru că trimite în derizoriu imaginea publică a lui Mickey Mouse. Simpaticul şoricel nu a plagiat niciodată. Dan Diaconescu astfel îl discreditează profund. Mickey Mouse nu a încercat niciodată să uzurpe puterea lui Walt Disney şi să devină realizator de filme de desene animate.

Mickey Mouse are o iubită minunată, pe Minnie, care, dincolo de faptul că nu e deloc blondă, e mult mai frumoasă decât Daciadna, soţia premierului nostru. Ca să nu mai vorbesc despre faptul că lui Mickey Mouse cred că nu i-a trecut niciodată prin cap să încalce câtuşi de puţin Constituţia Metro Goldwyn Mayer.

Share