B1 TV suspendat pe cablu în reţelele UPC, RCS şi Dolce

Share

În jurul orei 22.40, posturile de televiziune B1 TV, Realitatea TV şi The Money Channel au fost suspendate în reţelele Dolce, UPC şi RCS & RDS. Blancul de emisie a durat timp de un sfert de oră.

vedeţi aici “Ultimul cuvânt” pe website

Iniţial am crezut că este de vină căldura, frigul, ninsoarea, inundaţiile, erupţiile solare şi cele subcutanate, precum şi că a căzut numai B1 TV (defecţiune, asta e!) apoi am început să stau de vorbă la telefon cu unul, cu altul.

exclusivNews

În timp ce vorbeam, butonam. Şi Realitatea TV, şi TMC (care de câteva zile este obiectivă, surpriză mare, ceea ce în viziunea USL-iştilor înseamnă că sunt pro-Băsescu) erau căzute.

Toate cele trei televiziuni, conform informaţiilor mele, au fost căzute în acelaşi timp, cel puţin pe cele trei reţele cu siguranţă. Şi şi-au revenit în acelaşi timp, ce chestie!

Sunt curios ce spun cititorii despre acest lucru? La Alexandria, la Zalău a fost întrerupt? Pentru că şi website-ul B1 TV a fost jos, apoi şi-a revenit şi l-am auzit pe Cosmin Neamţu afirmând în emisie (discutau exact despre faptul că nu sunt vizibili şi vor pune un link pe Internet, pentru că toată lumea să poată vedea în reluare emisiunea) că nici la Timişoara nu se vede B1.

EvZ: Emisiile Realitatea TV și B1 TV oprite brusc. Sabotaj?

Sunt prea hârşit în astea ca să mai pun botul. A fost probabil un soi de “dacă nu vă liniştiţi ştim să vă scoatem şi de pe cablu, şi să vă dăm un DoS de control”. Să ţinem minte acest episod. Se va repeta poate.

Share