home POLITICA Miting de protest PDL la Piaţa Revoluţiei

Miting de protest PDL la Piaţa Revoluţiei

Share

Azi, de la ora 18.00, la Piaţa Revoluţiei, va avea loc primul miting semnficativ al opziţiei de centru-dreapta. Organizator este Partidul Democrat Liberal, la câteva zile după ce şi-a ales o nouă conducere, în urma rezultatelor slabe de la alegeri.

• Adevărul: PDL organizează un miting anti-USL, joi, la ora 18.00, în Piaţa Revoluţiei

La miting şi-a anunţat participarea şi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta (ICCD), asociaţie înfiinţată de Mihai Răzvan Ungureanu şi câţiva membri marcanţi PDL – Monica Macovei, Cristian Preda sau Ioan Stanomir, pentru a coagula forţele opoziţiei democratice.

Facebook

Iată în continuare mesajul ICCD:

Vă invit să participați, alături de Mihai-Răzvan Ungureanu și echipa Inițiativei Civice de Centru Dreapta, la manifestația care va avea loc joi, 5 iulie, la ora 18:00, în Piața Revoluției.

Este important să fim cu toții îmbrăcați în alb, o culoare neutră din punct de vedere politic și reprezentativă pentru onestitatea cu care ne raportăm la o schimbare profundă a politicii în România.

Salvarea statului de drept, a valorilor și instituțiilor democratice din România este responsabilitatea noastră, a tuturor!

Sunt momente într-o democraţie când simpla contemplare a realităţilor politice de pe margine devine periculoasă. La 22 de ani de la cucerirea prin grele sacrificii a drepturilor democratice România nu îşi permite luxul să mai facă paşi înapoi.

citeşte şi:
• Ungureanu: E vina mea şi a partidelor că s-a ajuns la suspendare, pentru că nu ne-am revoltat
• PDL organizeaza joi un miting anti-USL in Piata Revolutiei

Share