Cancan sugereaza ca Oana Sarbu si Turcescu sunt infideli

Share

Am scris, la prima dintre postarile mele despre Cazul David Bryan si semnificatiile sale, ca voi reveni mai repede decat isi imagineaza cititorii asupra infractorilor de presa de la Cancan.

foto: Anomaly Radio

Iata o mostra de prostie in stare pura. Pe 18 februarie a.c., Cancan a publicat o tampenie, numita Telefonul care salveaza o relatie. Acesta era titlul, sub care avem un soi de sapou, adica o fraza, asa: “Realizatorul TV stie ca prudenta este mama intelepciunii”.

In doua poze de paparazzi se vede Robert Turcescu vorbind la telefon.

Caption foto 1:

Neatent. Convorbirea continua cu Robert pe carosabil, intr-o zona foarte circulata

Caption foto 2:

Prevazator. Inainte sa urce in apartament, omul de televiziune vorbeste foarte mult la telefon

Urmeaza un scurt paragraf, cu urmatorul text:

O vorba din folclorul contemporan spune ca nu merita sa economisesti un apel telefonic, riscand in schimb sa strici o casnicie. Vorba a ajuns si la urechile lui Robert Turcescu, vedeta de la B1 discutand serios la telefon inainte sa intre in blocul in care locuieste cu Oana Sarbu.

Dincolo de faptul ca este de o marlanie incalificabila, acest mic text penal, pentru care Robert Turcescu si Oana Sarbu ar putea sa-i dea in judecata pe acesti gongomutzi de presa, transmite urmatorul mesaj, pe care-l voi da sintetic mai jos:

Inainte sa intre in casa la el, pentru ca stie ca Oana Sarbu il inseala cu altul, Robert Turcescu ii da telefon ca sa nu isi strice casnicia, asigurandu-se ca Oana nu este in casa cu cel care ii pune coarne.

Versiunea a doua a interpretarii marlaniei Cancan suna explicit astfel:

Inainte sa intre in casa la el, pentru ca Oana Sarbu sa nu afle ca el o inseala cu alta, sta de vorba cu amanta si ii atrage atentia ca va intra in casa, unde nu mai trebuie sa fie sunat de ea.

Intrebarea pe care mi-o pun este simpla: unde sunt probele pentru cele afirmate de Cancan despre relatia dintre Turcescu si Oana Sarbu?

Share