home GAFE JURNALISTICE, MASS MEDIA Cancan crede ca Anca Pandrea are aproape 80 de ani

Cancan crede ca Anca Pandrea are aproape 80 de ani

Share

Una dintre publicatiile mele preferate, din categoria “faliti”, Cancan, a gafat din noula modul cel mai penibil. Sa urmarim continutul articolului Ce “pustoaica” vibranta are Iurie Darie langa el!, din 3 septembrie.

Iata articolul propriu-zis:

Venerabilul actor, in varstade 81 de ani, continua sa isi traiasca viata la aceeasi intensitate ca in vremurile sale de aur. Iurie Darie face spectacol la fiecare aparitie a sa, si nu singur, ci impreuna cu partenera sa de viata, Anca Pandrea. Daca, in urma cu un an, cei doi amorezi impresionau asistenta la un eveniment monden purtandu-se ca doi pusti de liceu, de aceasta data cuplul de actori s-a aratat ceva mai cuminte. Astfel, femeia din viata lui Iurie Darie a avut grija sa nu-i mai zboare sanii din decolteu, dar in schimb si-a fluturat rochia in voie, dezgolindu-si picioarele in fata bliturilor.

Ca Anca Pandrea este putin cam tzumpitaflitica, acesta este un fapt recunoscut public de catre toata lumea. Dar poate ca-i sta bine asa si, daca actrita se simte confortabil, nu e nici o problema. Presa scrie, toata lumea este fericita.

FOTO: Cancan

Iata insa acum si fotoinformatia asociata uneia dintre pozele din Cancan:

URMARITA. Chiar daca se apropie de varsta de 80 de ani, Anca Pandrea inca mai atrage privirile barbatilor

Cu varsta femeii insa Cancan a gafat enorm si monstruos, asa cum se poate vedea aici. CineMagia informeaza ca Anca Pandrea s-a nascut pe 16 februarie 1946, adica are fix 64 de ani.

Copii, lasati-va de meserie, ca sunteti penibili.

Share