home GAFE JURNALISTICE, MASS MEDIA Cancan a descoperit ca muzica se “remischeaza”

Cancan a descoperit ca muzica se “remischeaza”

Share

O fatuca paralelista, angajata in presa de mondenitati gonoreice cancanoidale, a primit un microfon, o camera cu operator si s-a dus ca gasca la patinoar sa puna intrebari persoanelor publice.

Prima care i-a administrat scatoalce destul de civilizate a fost Monica Tatoiu.

FOTO: Stevie Winwood on EnfrenteArte

Dupa cum se observa, Tatoiu a avut bunul simt sa nu-i spuna in fata ca este inculta. Doar i-a vanturat asa, pe la nasuc, o boare din acest fenomen. Bine, ca fata a fost atat de prost-crescuta, incat a inteles ca Monicai Tatoiu ii place Eric Clapton ca barbat…

Sunt curios daca tipa a avut macar interesul sa afle cine este Clapton, cate perioade a avut creatia sa muzicala, daca cunoaste legatura istorica a acestuia cu marele John Mayall, daca stie cum a uimit lumea muzicala cu Derek & The Dominos, care a fost cel mai mare hit din perioada Cream (“I Feel Free”)…

Acum, pe bune, cand o vezi pe Monica Tatoiu ca intra la un concert, cu o palarie de dama cat sapte case pe cap, o intrebi, asa: “Ce faceti? Unde mergeti?”. La ce te astepti, ca femeia sa iti raspunda, eventual, ca se duce sa tunda curcanul de margele?

FOTO: Eric Clapton on Woodstock

Au urmat hiperinterviurile de belea cu Gabriel Cotabita si Dan Bitman. Sincer, de Eric Clapton cred ca mai auzise fata, pentru ca exista cel putin doua hituri ale acestuia, “Tears In Heaven” si “Layla” arhicunoscute, dar despre Steve Winwood si colaborarea lui timp de aproape jumatate de secol cu Clapton, de la proiectul “Blind Faith” incoace…

Ca sa nu mai vorbesc ca fata s-a facut de ras ingrozitor. Ea nu a auzit de remixarea unor mari hituri in muzica, ori poate ca a incercat sa vorbeasca pe pasareasca romaneasca a lui Lambrino si a nevesti-si, in asa fel ca acestia să-l inţelegeşti şi ei pi ia, şi-atunci vorbeşti la ei despri faptul că dacă ei aştepţi de la Clepton nişti piesi remiscate.

Tampenia fetei, pe care as da-o afara de la orice organ de presa cu 270 de kilometri pe secunda, pentru lipsa de cultura, dar, ce spun eu?, pentru lipsa de legatura cu fenomenul numit presa, se vadeste in intreaga ei splendoare la intrebarea pe care o pune incepand cu time-code-ul 1:40.

Acestia sunt masturgicraporii de euglene verzi si violatorii de amoebe tinere, nevinovate, care discrediteaza notiunea de mass-media in Romania.

Share