home MASS MEDIA „Butonul de panică” va avea 90 de minute de talk, marca B1TV

„Butonul de panică” va avea 90 de minute de talk, marca B1TV

Share

Începând de luni, 27 mai, emisiunea “Butonul de panică”, realizată și moderată de jurnalistul Cătălin Prisacariu, se va difuza între orele 17.00 – 18.30 (de luni până vineri).

Ca și până în prezent, politica, ideile politice și faptele actorilor politici sunt principalele teme de dezbatere ale emisiunii.

Politica nu înseamnă numai certuri între politicieni la partid, în parlament sau la televizor, politica ne afectează pe toți. Cum se ocupă (sau nu) politicienii de sănătatea noastră, cum decid să investească (sau nu) în crearea de locuri de muncă, în educație, în siguranța pe străzi, cum ne sufocă prin taxe și impozite, cum ne complică traiul de zi cu zi, cum ne cheltuie banii. Acestea sunt țintele pe care ni le vom fixa în fiecare zi

, descrie conceptul emisiunii Cătălin Prisacariu.

Scopul declarat al emisiunii “Butonul de panică” este să aducă un suflu proaspăt prin abordarea onestă, documentată a temelor de discuţie și a invitaților.

De asemenea, în calitatea sa de redactor-şef adjunct al unui săptămânal de satiră, Cătălin Prisacariu va miza şi pe umor în dezvoltarea subiectelor:

La noi, la români, granița între umor de calitate și răutate sau bășcălie gratuită este foarte fragilă, iar noi, prin emisiunea «Butonul de panică», ne propunem să demonstrăm în fiecare zi că putem oferi calitate, chiar dacă unii vor considera că ne luăm degeaba de ei

Share