BUGET Ciolacu (PSD): PSD nu a guvernat 30 de ani în România!

Share

Ca de obicei, vectorii PSD, precum Ciolacu, afirmă tare şi răspicat minciuni gogonate, după principiul: “Minte grosolan, că ceva tot rămâne în mintea electorului păcălit!”.

Marcel Ciolacu i-a transmis premierul Cîţu că un mincinos mai patologic ca el nu a cunoscut vreodată, iar pe Ludovic Orban l-a numit „ultimul brontozaur în politică”.

El a mai spus că PSD nu va vota acest buget propus de coaliţia de guvernare.

Ciolacu: Ştiţi la fel de bine ca mine că PSD nu a guvernat 30 de ani în România. Sunt amantele şi politrucii dumneavoastră în Guvern!

„Domnule prim-ministru, ca de fiecare dată eu v-am ascultat cu mare atenţie, eu un mincinos mai patologic ca dvs nu cred că am cunoscut vreodată.

Sunteţi la guvernare de un an şi jumătate, în diverse formule, dvs fiind ministru de Finanţe pe timpul domnului Orban şi acum premier. Ştiţi şi dvs şi şeful dvs, domnul Orban, domnule Orban cred că sunteţi ultimul brontozaur al politicii româneşti de 30 de ani, nu mai există niciun om cu atâta vechime în politică, ştiţi la fel de bine ca mine că PSD nu a guvernat 30 de ani în România.

Sunt amantele şi politrucii dvs în Guvern. Am înţeles că PSD fură din buget. Eu îmi aduc aminte de Unifarm, nu era PSD formaţiunea politică care ne-a ţinut pe toţi în casă, în timp ce voi furaţi.

Toate dosarele sunt la DNA, Curtea de Conturi. Chiar nu ţi-e ruşine să vii să spui că noi furăm? Vezi cine a fost la OLAF şi să îl rogi să dea cu subsemnatul, prietenul tău de coaliţie.

Bugetul pe care l-aţi prezentat e o ruşine pentru România, e un buget în care nu aţi considerat oportun să investiţi în Sănătate şi Educaţie, sau să creşteţi alocaţii şi pensii, conform legilor în vigoare.

Acesta e bugetul austerităţii şi veţi fi judecat de români pentru asta”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, la tribuna plenului reunit.

El a mai spus că nu se aştepta ca premierul să încalce legea, prin acea anexă la buget, care alocă 380 de milioane doar către administraţiile locale ale PNL, USR-PLUS şi UDMR:

„Eu, în schimb, domnule Cîţu nu mă aşteptam să veniţi cu un buget care încalcă legea, tocmai dvs care vă războiaţi cu Al Capone. Împărţirea banilor discreţionat din buget este o infracţiune, domnule Cîţu.

E o premieră absolută anexa bugetară 7.03, nimeni nu şi-a permis în 30 de ani să vină cu o anexă direcţionată doar pentru anumite formaţiuni politice. Întotdeauna aceste lucruri s-au dezbătut în Parlament şi s-au adoptat în Parlament.

Vrem să ştim criteriile pe care le-aţi folosit şi cine a justificat aceste alocări. Nu aţi avut bani de pensii, de alocaţii, pentru mineri, pentru profesori, în schimb aţi avut 380 milioane să daţi la PNL, USR şi UDMR”, a completat Ciolacu.

Share