BUGET Cosette Chichirău (USRPlus): Vă vom arăta cum se face politica reală în România!

Share

Deputata USR-PLUS Cosette Chichirău a afirmat că USR-PLUS a ajuns la guvernare după patru ani şi Alianţa este garantul reformelor.

Ea a mai declarat că avem în sfârşit un buget sănătos.

„USR-PLUS a ajuns, după 4 ani la guvernare. USR-PLUS e garantul integrităţii în acest guvern şi garantul reformelor în acest Guvern. USR-PLUS e garantul independenţei în Justiţie.

Vă promitem că USR-PLUS va susţine aceleaşi principii şi măsuri şi de la guvernare, şi din opoziţie, pentru că asta e adevărata măsură a unui partid, dacă atunci când ajunge la guvernare face spunea din opoziţie.

PSD a avut ocazia să facă lucrurile pe care acum le cere, dar nu le-a făcut. Asta se cheamă ipocrizie. Iar noi vă vom arăta cum se face politica reală în România, politica corectă”, a spus Cosette Chichirău.

Despre buget, deputata USR-PLUS a precizat că bugetul pe 2021 este unul bazat pe investiţii.

„În sfârşit avem un buget sănătos, unul bazat pe investiţii care duce România în direcţia corectă. 14 din 18 ministere au bugete mai mari, veniturile cresc cu 40 miliarde, alocaţia pentru copii e mai mare ca anul trecut.

Vom investi peste 3 miliarde lei în spitalele regionale de la Iaşi, Craiova, Cluj. Noi vom deschide şantierele pentru autostrăzile din Moldova. După 13 ani vom avea şantierele deschise pentru autostrăzile din Moldova.

De ce nu continuăm politica de consum a PSD? Pentru că în România avem 5 milioane de salariaţi şi 5 milioane de pensionari şi un sfert de bugetari. Deci un salariat trebuie să întreţină un pensionar şi bugetari.

Noi trebuie să facem investiţii mari ca să creştem salariile în privat ca să avem 7 milioane de salariaţi la 5 milioane de pensionari. Aceste lucruri le realizăm pe calea investiţiilor”, a completat Chichirău.

Share