home MASS MEDIA Buble: Patriciu e portocaliu

Buble: Patriciu e portocaliu

Share

Despre Iosif Buble nu e mare lucru de spus. Individul se dă jurnalist, dar pare mai curând vidanjor, se dă cult şi informat, dar dezinformează la greu, se dă alb şi dalb, dar e o hazna plină cu murdărie.

TraiminRomania

De fapt… aţi văzut vreodată cum arată apa cu care s-a spălat un covor îmbâcsit? Ei, lichidul ăla cu clăbuci este Iosif Buble. Miroase frumos, dar e plin de mizerie. Prins cu fofârlica în scandalul Ana Birchall, l-a luat pe nu în braţe, susţinând că nu ştie nimic, n-a postat nimic, n-a pozat nimic, habar nu are.

Şi individul nu s-a mulţumit să fie doar laş, ci a mers mai departe pe scara degradării umane, devenind şi hoţ. Blogul lui, intitulat, parşiveşte, “Pe surse”, este, dacă-l scuturi puţin, plin de poze şi informaţii furate de la alţii. Bulbucel ăsta roşcovan nu dă sursa decât dacă ea îi bate şoriciul.

Cum a făcut ieri cu o poză şmanglită de pe blogul andreicristi.blogspot.com, pe care a pus-o frumuşel pe propriul blog, precizând sursa abia când proprietarul i-a atras, pentru a enşpea oară, atenţia că fură ca un manglitor de duzină.

Dar, deşi poza, care reprezintă faţada unui magazin mic.ro, cu copertină portocalie, îi aparţine lui Andrei Cristi, teoria legată de ea este sută la sută “made in Buble” şi nu am nicio îndoială că va fi îmbrăţişată şi de ciracii săi din Antene.

Iată ce scrie băiatul de mingi sparte din curtea Intactului, negru pe alb:

“Ştiu că multă lume îl bănuieşte pe Dinu Patriciu de legături cu PDL şi Traian Băsescu. Acum avem şi dovada. Lanţul de magazine MIC.RO şi-a schimbat de curând culoarea.

Acum e portocalie. Ciudat cum o dă mogulul de la Adevărul pe portocaliu deşi e inca membru al PNL. Ce părere aveţi de schimbare?”… tot pe Reporter Virtual

Share