home EVENIMENT, FESTIVALURI DE MUZICA BERCUL DE AUR: Alin Vaduva si Florentina, în concurs!

BERCUL DE AUR: Alin Vaduva si Florentina, în concurs!

Share

FOTOINFO: Florentina Ciuna are o voce foarte buna pe registru inalt, unde e privighetoare.
In schimb, in registru mediu si grav nu se aude, pierzandu-si volumul.

In plus, este total lipsita de originalitate in cant, aducand aminte de Whitney Houston, pentru ca profesorii nostri de cant ii invata pe toti cantaciosii nostri sa emita sunetul identic, cu inflexiuni dinspre R&B-ul american, fara sa le dezvolte originalitatea fiecaruia in parte.
SURSA: TVR 1, captura video, emisiunea “Atentie, se canta!”

Dupa ce nu s-au calificat pentru Cerbul de Aur, s-au calificat pentru Cerbul de Aur, pentru ca altii, dintre cantaretii straini care si-au anuntat participarea, si-au renuntat participarea, descalificandu-se singuri. In locul descalificatilor, s-au calificat necalificatii.

Vorba lui Ion Luca Caragiu, care-a scris “Gloria nu canta”, cu ocazia unei faclii de Sfintele Pasti, avandu-l in rolul principal pe Mihai Malaimare, pe care-ntotdeauna l-am confundat la nume (dar numai la nume) cu Horatiu Malaele: “Din aceasta dilema nu puteti iesi… Am zis!”.

Ca urmare a retragerii din concurs a trupei Provincialii si a interpretei Lena Grach, din Rusia, interpretii Alin Vaduva si Florentina vor concura pe scena Festivalului International Cerbul de Aur, reprezentând România.

Din doua una, dati-mi voie! In acest moment, in concurs sunt sase romani. Ori suntem nebuni, ori suntem nebuni! Daca in urmatoarele 24 de ore si cateva zeci de minute din concurs se retrag inca vreo cativa strainezi de mana a doua si-a treia, vom chema la Cerb si pe cantaciosii romani care nu s-au inscris in calificarile pentru concurs, in timp ce aceia care s-au calificat pentru festival s-au retras, suparati din cauza manariilor care se fac. In frunte cu consateanul meu din Focsani(geles), Ionut Provincialu’.

Organizatorii festivalului au hotarât ca locurile ramase libere în concurs, prin retragerea a doi participanti, sa fie ocupate de concurentii români clasati pe urmatoarele locuri, în finala selectiei nationale pentru Cerbul de Aur, Alin Vaduva si Florentina.

Managementul trupei Provincialii a anuntat retragerea artistilor din concurs, motivând decizia prin unele nemultumiri legate de ordinea de intrare în concurs a trupei. Lena Grach din Rusia a fost nevoita sa se retraga din concurs, din cauza ca nu a reusit sa obtina la timp toate actele necesare calatoriei în România, pentru a putea participa la Cerbul de Aur 2008.

Citeşte şi
FOTOINFO: Annamari Dancs este o cantacioasa care ma irita. Nu stie sa cante, este terna,
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pare să aibă un „hickie” sub bărbie, o vânătaie care
Momente penibile la Focşani, în care a fost implicat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în
Dăncilita este ca o boală. Ea se întinde peste ţară şi loveşte peste tot unde
După ce a stat încotoşmănită bine-n piele şi lână în Piaţa Unirii din Focşani, Viorica
Viorica Dăncilă a crezut - şi probabil că i s-a promis de către Marian Oprişan
Fostul primar al Focşaniului, Decebal Bacinschi, este sub control judiciar. DNA îl acuză de abuz
Vom da în continuare trei exemple grăitoare despre cum funcţionează în domeniul electoral mafia pesedistă
De curând, judecătorul focşănean Adrian Toni Neacşu s-a remarcat prin ura viscerală contra Alinei Ghica.
Adevarul publica astazi episodul al treilea despre cum a fost cu Revolutia la Focsani.
Share