Averile oteveilor

Share

Media zilnică de telespectatori a OTV este sub 40.000, însă pe cât de mică este audiența, pe atât de bogați sunt realizatorii de acolo. Cunoscători ai fenomenului Oglinda TV, printre care şi procurori ai DNA, spun că milioanele de euro au fost obţinute fraudulos prin şantaj.

Însuşi marele patron Dan Diaconescu a fost arestat, fiind acum cercetat în stare de libertate, pentru fapte penale. Una dintre acuzaţii este incredibilă: Diaconescu ar fi cerut 25 de milioane de euro de la compania care fabrică berea Ursus!

Până se vor dovedi aceste aspecte (i)legale, OTV are de tras şi de pe urma unui alt scandal ruşinos, în urma căruia un alt membru de vază al echipei, Doru Iuga, a fost încarcerat pentru pedofilie.

Doru Iuga, un nabab printre pedofili

Arestat pentru pedofilie și alte măgării cu conotație sexuală interzisă, Doru Iuga e socotit drept mâna dreaptă a lui Dan Diaconescu, “post” pe care l-a luat în primire după plecarea din televiziune a lui Luis Lazarus.

beheader69

Din dorinţa de a minimiza valurile penale ale ruşinii, Diaconescu îl plasează pe Iuga “pe locul 60 între angajații OTV”. Mai mult, Diaconescu nu-l consideră deloc important pe realizator, ba chiar în blamează.

“Am susținut și susțin, prin partidul meu, aplicarea pedepsei cu moartea pentru pedofili, nu doar castrarea acestora. Dacă Doru Iuga este vinovat, eu aș fi primul care l-ar ucide!”

, clamează Dan Diaconescu. Lazarus, care-I cunoaşte teribil de bine pe amândoi, îl desfide pe Diaconescu.

“Logodit” de formă cu Melek, celebru model al “mamei Zina”, mult mai în vârstă ca el (aproape 30 de ani), care între timp a murit de cancer ovarian, Iuga plătea 3.000 de euro pentru o noapte de amor cu tineri imperbi, fără educaţie şi bani.

Show-urile porno, unde minorii sodomizaţi erau răsplătiţi generos de Doru Iuga, au fost teribil de multe, rețeaua din care face parte având, zic procurorii, 8 ani de activitate). În plus, Iuga niciodată nu dădea semene de zgârcenie sau că ar putea rămâne vreodată în pană de ”cash”.

Surprinzător este, ca și la ceilalți, opulența și disponibilitățile financiare afișate de angajații lui Dan Diaconescu. Doru Iuga se înscrie în galeria otv-iștilor care devin bogați în timp scurt și fără ca la baza luxului prezentat să existe vreo afacere de succes.

Iuga Doru Andrei Costin apare în acționariatul a două firme (Blu Media și All Time Media), însă nu și-a trimis, în ultimii ani, declarațiile fiscale ANAF-ului. Slabe șanse să fie extrem de profitabile. Însă Iuga este un îmbogățit peste noapte… tot pe Vertical News

Share