AUR îl declară pe Alexandru Muraru agent al unei puteri străine

Share

AUR reacţionează la iniţiativele deputatului liberal Alexandru Muraru după principiul simplu, de la şcoala primară, “ba pe-a mămicuţei tale”.

AUR a anunțat că deputatul PNL Alexandru Muraru ar fi un „agent al unei puteri străine”. Muraru a solicitat în mai multe rânduri ca AUR să fie scos în afara legii, întrucât are un comportament extremist.

„Alexandru Muraru (parlamentar PNL) este agent al unei puteri străine, infiltrat în structurile de conducere ale statului român. Va lăsăm pe Dvs. să îi studiați CVul și să decideți ale cui interese le apără acest individ, plătit din banii românilor”, a anunțat AUR, pe pagina oficială de Facebook.

Deputatul PNL Alexandru Muraru a declarat recent că anunțul participării AUR la alegerile anticipate din Republica Moldova și eventuala intrare a partidului în Parlament reprezintă o tentativă de a denatura drumul europenizării statului de peste Prut.

”În România, AUR a adunat un cumul de factori care să-l scoată în afara legii. Este de așteptat că același comportament îl va avea și peste Prut”, argumenta Muraru.

Deputatul liberal consideră că izolarea AUR peste Prut și refuzul asocierii cu această formațiune extremistă reprezintă cele mai bune soluții, în actualul context din Republica Moldova.

„Anunțul privind participarea AUR la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova este de fapt încercarea de a crea un nou capitol de destabilizare și violență politică și simbolică în fragila democrație de peste Prut.

Adevăratul proiect al AUR peste Prut este de fapt acela de a denatura drumul europenizării Republicii Moldova”, afirma deputatul PNL Alexandru Muraru.

Share