Ați auzit? O nouă strategie de a combate stresul poate fi munca creativă, ca pictatul pe numere

Share

Trăim vremurile în care cerem ajutor de specialitate pentru a combate stresul. Ne preocupă agitația, haosul, insecuritatea locului de muncă, modul în care cresc și se dezvoltă copiii, societatea în care își trăiesc părinții noștri bătrânețea. Totul în jur este un factor de stres. Tinerii și mai ales adolescenții au devenit mai sensibili ca oricând și predispuși la depresii.

Nu există un leac minune pentru a face ca aceste situații să dispară. Dar există metode prin care putem ține în frâu stresul. O nouă metodă ingenioasă, duală am putea spune, este munca creativă. Iar picturi pe numere cu tablouri celebre, picturi pe numere cu animale, tematică fantastică și diversă pot fi pastila minune de care avem nevoie.

Pictatul vă face mai fericiți

Există se pare activități care vă pot face mai relaxați. Munca manuală, scrisul de mână sau chiar și pictatul sunt astfel de activități. Desigur, nu toți ne pricepem la artă, la a picta, iar de aceea producătorii moderni vin și cu o soluție ingenioasă aici. Este vorba despre picturile pe numere.

Conceptul acesta se referă la a picta ghidat de numerele ce invadează pânza deja schițată. Fiecare număr corespunde unei culori. Kit-ul complet pentru pictat include culorile necesare, pânză de bumbac gata schițată și numerotată, precum și pensoanele necesare. Iar la Pictorul Fericit orice comandă include pânza întinsă pe șasiu, pe un cadru din lemn, un mockup pentru ca pictorul amator să își dea seama cum trebuie să arate la final lucrarea. Aici mai multe informatii.

O astfel de activitate este pe cât de atractivă, pe atât de interesantă. Iată de ce.

  • Pentru adulți și copii deopotrivă

În oferta celor de la Pictorul Fericit există variante pentru toate gusturile. Unele sunt special dedicate celor mici, cu personaje specifice vârstei copilăriei. Ori pictatul pe numere poate fi și o activitate comună cu cei mici, ce vă reconectează unii cu alții.

  • Pictați cu un scop practic

La final strădania vă este răsplătită, astfel încât pictura devine un tablou perfect cu care vă puteți decora casa, spațiile în care locuiți. Este deci o activitate cu dublu rol. Nu degeaba se spune că există o mai mare satisfacție când vine vorba de creații făcute cu efort propriu. Ei bine, exact asta se întâmplă aici, când fiecare își poate realiza propriile decorațiuni.

Cum pot fi comandate

Internetul abundă în astfel de oferte. Atenție însă la ce conține kit-ul. La Pictorul Fericit aveți transport gratuit la orice comandă, oriunde în țară. Prețul este unul fix pentru toate tipurile de picturi pe numere pentru adulți, cu dimensiuni standard de 40×50 cm – 150 de lei. Cele pentru copii sunt într-o categorie distinctă și cu preț diferit, dar beneficiază de asemenea de transport gratuit. Și rapid de asemenea.

Încercați această aventură în lumea culorilor! Din munca creativă nu are cum să iasă ceva ce nu o să vă placă!

Contact:

Strada Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Share