ASF percutează la comandă politică şi îi amendează pe olandezii de la NN

Share

ASF a percutat la comanda politică a teroristului naţional, Liviu Dragnea. Autoritatea, condusă de verticalul Mişu Negriţoiu, a amendat NN cu 750.000 de lei, adică circa 167.000 de euro. Este cea mai mare amendă din istoria ASF, susţine HotNews.

 

Cu o zi în urmă, Liviu Dragnea dăduse vina pe ASF pentru ştirea lansată de NN. Olandezii spuseseră clienţilor să fie atenţi, pentru că Guvernul vrea să naţioinalizeze pensiile private. Nu se înţelegea dacă este vorba despre Pilonul II al pensiilor private obligatorii, ori despre Pilonul III, al celor facultative.

 

Miercuri, Liviu Dragnea ceruse demiterea conducerii ASF şi sancţiuni pentru multinaţionalele cele rele. Cum să pierzi bani grei şi să zbori din funcţie? Evident că multinaţionalele au metehnele lor, despre care am scris. Dragnea doreşte cu orice preţ să le transforme în campionii capitalismului. Aşa că Negriţoiu a cedat psihic şi s-a făcut toroipanul lui Livache.

ASF a sancţionat practic pe cei 300.000 de români, clienţi NN

 

ASF a decis amendarea NN Pensii cu 750.000 de lei, adică 1% din capitalul social. 300.000 de români au primit un mesaj, prin care NN îi avertiza că în spaţiul public se vorbeşte despre naţionalizarea celor 7 miliarde de euro – banii strânşi până acum din Pilonul II.

 

Şi exact aşa şi este. De vreo săptămână, presa dă această ştire, pe surse, din interiorul PSD. Acest lucru se discută. 7 miliarde de euro reprezintă o vacă grasă pentru Guvernul Grindeanu, în pericol să piardă contactul cu Tratatul de guvernanţă fiscală al UE.

O vacă grasă

 

Acesta stipulează că orice stat UE trebuie să se încadreze într-un deficit bugetar maxim de 3% din PIB şi să aibă o datorie publică de maximum 60%.

 

Banii acumulati la pensia ta privata obligatorie, din contributia ta si din rezultatele investitiilor realizate de noi, iti apartin exclusiv tie.(…) Drepturile tale de participant la Pilonul II pot fi influentate de decizii politice.

 

, se spune in scrisoarea transmisa de NN Pensii. Şi mai e şi scrisă corect gramatical! NN este cel mai mare administrator de fonduri de pensii private din tara. Evident că naţionalizarea pensiilor private îi afectează pe români, care pierd enorm.

Cum îi spoliază alde PSD pe români

 

În România, certitudinea nu e pensia de stat, ci pensia privată de pe Pilonul II, eventual III, pentru cine şi-a făcut şi pensie facultativă. Dar chiar şi dacă guvernanţi finalmente nu vor naţionaliza pensiile private, chiar şi numai amendarea NN îi afectează pe clienţii NN.

 

Compania adună banii de la clienţii, îi investeşte, face profit, capitalizează contul fiecărui client, investeşte din nou, face profit ş.a.m.d.. Dacă este lipsită de aproape 170.000 de euro, NN va capitaliza poate ,mai puţin conturile clienţilor.

 

Tembelismul lui Dragnea e plătit tot de români.

Share