Armaghedonul Oligarhilor 56. Succesorul lui Tinu – KGB, CT Popescu

Share

Armaghedonul Oligarhilor 56. Succesorul lui Tinu - KGB, CT Popescu

Cristian Tudor Popescu a fost pionul jurnalist al sistemului împins în faţă, în Clubul Român de Presă, pentru a înclina şi a preda mass-media pe tavă PSD.

Rândurile de mai jos combină date biografice cunoscute cu lucruri despre care în lumea presei se vorbeşte de foarte mulţi ani. Este răspunderea autorilor Armaghedonului Oligarhilor pentru corectitudinea acestor informaţii. Noi nu ni le asumăm.

CT Popescu – Popescu Cristian, născut la 1 octombrie 1956, în Bucureşti, fiul lui Tudor şi Victoria, inginer, divorţat (pentru a patra oară), domiciliat oficial în str. Feroviarilor nr. 52, Bucureşti.

Actualmente preşedintele cartelului patronatului din presă – Clubul Român de Presă – Popescu, director al cotidianului Gândul, calitate în care afirma că Băsescu mai merită doar voma sa, este succesorul lui Tinu – KGB şi poate unul dintre cei mai toxici agent de influenţă anti-România din media centrale.

Când a venit la „Adevărul”, în ianuarie 1990, mult timp după ce zgâlţâiala din decembrie se terminase, CT Popescu a dormit nopţi la rând pe câteva mese de la Secţia „Scrisori”, aflată la mezanin.

La vreo săptămână, binefăcătorul său (pe care avea să-l trădeze în scurt timp), Darie Novăceanu, director al ziarului „Adevărul”, a făcut uz de influenţa lui la Petre Roman şi la primarul abia numit al Bucureştiului, spre a-i da lui Popescu un apartament în cartierul „Aviaţiei”.

Liniştit dinspre partea casei, Popescu şi-a luat un pseudonim, Cristian Tudor Popescu (CTP), şi a început să scrie la comanda lui Darie, în funcţie de interesele FSN-ului şi ale lui Petre Roman.

Lansarea şi-a făcut-o conducând minerii la sediul redacţiei „Dreptatea”. Dar de ce nu avea casă? Simplu.

Fiindcă fusese dat afară şi din locuinţă, şi de la serviciu de către foştii săi colegi la Revoluţie, din cauza comportamentului abuziv pe care şi-l permitea în calitate de „nepot” al lui Iulian Vlad, şeful Securităţii ceauşiste (după cum se recomandă). Iar pseudonimul şi l-a luat spre a nu fi recunoscut de ei.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 57. CTP, servitorul lui Taher

Share