Armaghedonul oligarhilor 5. Criza structurală a României

Share

Armaghedonul oligarhilor 5. Criza structurală a României

Lansarea cu putere în spaţiul public şi politica grupului de interese a realizat o mutaţie majoră, un eveniment care a modificat fundamental peisajul politic al României.

Conform hărţii politice de azi a României, frontierele interne au fost străpunse, guvernul care controlează teritoriul este format din persoane care se autoidentifică drept alogeni asociaţi cu o lumpenburghezie care maimuţăreşte boieria.

Pârghiile statului au fost preluate şi folosite de carteluri şi mafii organizate într-o maşinărie a infracţiunilor, care au reuşit crearea unei baze a organizaţiilor negre ale societăţii româneşti.

Patriciu este exponentul şi expresia unei forţe a răsturnării axei, o mişcare descendentă a traseului României – de la energia descătuşării din 1989, la cea a înrobirii totale de către exponenţii Noii Ordini Oligarhice. Lupta nu s-a încheiat.

Referendumul este doar o etapă. Referendumul nu va schimba fondul problemelor cu care se confruntă România de azi. Războiul se va acutiza.

Are loc o încercare, pe viaţă şi pe moarte, de conversie a puterii politice a statului – în putere financiar-politică a unui grup hegemonic, transpartinic şi – vădit – antinaţional.

Obţinerea controlului României nu este o întreprindere particulară, privată, ci este un obiectiv geopolitic al unor importante puteri mondiale.

“Partida Oligarhiei” este susţinută prin mii de fire nevăzute, dar şi prin mişcări vizibile de către “arhitecţii” de la Moscova.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 6. Afacerea Kondiakov – GRU

Share